Samira en son yoktu diye hatırlıyorum gelmiş mi kanka rebornasamira dostum çözüm 6 harfli SAMİRA
kankam jungle oyna fakat oyundan düşmeyip taşıyan çarlardan full gank at takımını kastır sende asist 150 g kill 300 g böyle böyle freeden kasıl veya kayle top geç 16 olunca 3 ana item var late gameyi kaybetmezsin kayle ile ben golda kayle ile çıktım hep taşıdım sc ile tabii oyun bilgiside efsane bir etken oluyorScript kullanıyorum, adc'de ezreal veya sup'da senna oynuyorum ama nedense her 10 maçımdan 7-8'i lose geliyor. Her maç en fazla hasar veren 2 kişiden birisi oluyorum ama yetmiyor. Sizce problem ne olabilir? Önerdiğiniz herolar varsa dikkate alacağım.
irelia al soloya geç dostum bana teşekkür bile ediceksinScript kullanıyorum, adc'de ezreal veya sup'da senna oynuyorum ama nedense her 10 maçımdan 7-8'i lose geliyor. Her maç en fazla hasar veren 2 kişiden birisi oluyorum ama yetmiyor. Sizce problem ne olabilir? Önerdiğiniz herolar varsa dikkate alacağım.
ezreal kogmaw senna oynuyorum genelde c tier değillerYani 10 maçtan 1-2 tanesi kötü takım nedeniyle lose olur ama siz 7-8 tane kaybediyorsunuz. Büyük ihtimalle sürekli C tier şampiyon oynuyorsunuz. Memoryhackers sitesindeki configlere ve şampiyon tierlistlerine bak.
denicemirelia al soloya geç dostum bana teşekkür bile ediceksin![]()