Lolde daha önce hiç hile açmadım hızlı ban yerim diye araştırmak istiyorum yawindsharpla aynı. menüde dolassan anlarsın zaten cok kolay sadece düsük seviye ingilizce gerek
lprb bazı paralılardan iyi .Lolde daha önce hiç hile açmadım hızlı ban yerim diye araştırmak istiyorum ya
youtuba script yazınca çıkıyo ztnArkadaşlar ban yememek için neler yapmıyım hangi herolar daha iyi ve benzeri şeyleri nereden öğrenebilirim bir video ya da konu var mı acaba? Teşekür ederim şimdiden.
Tamamdır peki önerdiğiniz hero falan var mı acabalprb bazı paralılardan iyi .
irela karthus vayne lee xerath morgana.Tamamdır peki önerdiğiniz hero falan var mı acaba
Xearth ile çok rahat oynarsın fakat belli olma olasılığı çok yüksek dikkatli olmalısınTamamdır peki önerdiğiniz hero falan var mı acaba
Tamamdır teşekür ediyorumirela karthus vayne lee xerath morgana.
Belli etme şeyi daha az olan bir hero istiyorum ya hemen ban yemiyimXearth ile çok rahat oynarsın fakat belli olma olasılığı çok yüksek dikkatli olmalısın
rica ederim. herhangi bi sorunda DM gelebilirsiniz.Tamamdır teşekür ediyorum
Belli edip etmemek sana kalmış kendine göre ayarlayıp oynayabilirsin Evade kapalı oynarsan hayati skilleri yediğinde karşı taraf anlamaz ve raporlanmazsınBelli etme şeyi daha az olan bir hero istiyorum ya hemen ban yemiyim
İnan hiç kullanmayı bilmiyorum video falan aradımda anlatan bulamadım dahaBelli edip etmemek sana kalmış kendine göre ayarlayıp oynayabilirsin Evade kapalı oynarsan hayati skilleri yediğinde karşı taraf anlamaz ve raporlanmazsın
Forum'da arama kısmına "LFReborn" yazdığında belli başlı konular çıkıyor. Forumda rehberler de mevcut, nasıl kullanacağına ve nelerin önemli olduğuna değinen bir sürü arkadaşlar var. Biraz forumda araştırma yaparsan istediğin sonuca ulaşabilirsin. Onun haricinde deneyimleyip öğrenmen gerekiyor antreman modunda.İnan hiç kullanmayı bilmiyorum video falan aradımda anlatan bulamadım daha
karthusTamamdır peki önerdiğiniz hero falan var mı acaba
kalista+xerat+sion+yasuo+kog maw+kaisa+lee böyle şeylerTamamdır peki önerdiğiniz hero falan var mı acaba