Ultra Üye
dostum oynanan karakterin ban ile alakasi yok bende 4 gündür kafama esen karakter ile oynuyorum henüz ban yemedim ek olarak loglari temizliyorum öneririmHangi karakterlerle oynadınız
dostum oynanan karakterin ban ile alakasi yok bende 4 gündür kafama esen karakter ile oynuyorum henüz ban yemedim ek olarak loglari temizliyorum öneririmHangi karakterlerle oynadınız
ban riski nedirlol script - league of legends script cheat - lol hack cheat - league of legends hack
League Of Legends Script - LOL Script - FREE Script
[ LOL Script indir ]
Ban status: unknown (bilinmiyor) (testing)
Access: Üye + Member
Requirements
if crashing : load game after seeing your champion press recall button then inject.
oyun çöküyorsa : maça girip base atma tuşuna basın sonra yükleyin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hotkeys
-F7: off / on menu + all draw
-LeftShift: show menu
-Space: combo
-X: last hit
-V: farm
-C: Harass
Features
- Target Selector
- Clean Farming
-Orbwalker
- Evade
-Activator
-Awareness
-Champion logics
load when u go in game.
oyun açıkken yükleyin hileyi.
[ Hileye Gitmek Için ]
dostum benim 4 gün oldu ban yok bazi arkadaşlar yiyor bazilari yemiyor şans işi diyebilirizban riski nedir
Eline koluna sağlık 5 gündür 0 ban üstelik o kadar flame - toxiclik falan yapıyorum intleyen tiplere report yiyorum ona rağmen ban yok sorucaklar için adc oynuyorum oynadığım herolar ( jinx draven vayne ezreal lucian ) teşekkürlerUpdated for 12.2.418.8114
bilgilendirme için sağ ol hocam bende adc oynuyorum 4 gündür ban yokEline koluna sağlık 5 gündür 0 ban üstelik o kadar flame - toxiclik falan yapıyorum intleyen tiplere report yiyorum ona rağmen ban yok sorucaklar için adc oynuyorum oynadığım herolar ( jinx draven vayne ezreal lucian ) teşekkürler
valla bana 4 gun yeterdostum benim 4 gün oldu ban yok bazi arkadaşlar yiyor bazilari yemiyor şans işi diyebiliriz
dur bakalim berki daha uzun dayanıcaktir windows 10 a düş kanka en iyisi 11 çekilmiyor yavalla bana 4 gun yeterwindows 10'a dusecegim kullanmak için
iyide win11de de çalışıyorvalla bana 4 gun yeterwindows 10'a dusecegim kullanmak için
hangi heroları oynuyorsunEline koluna sağlık 5 gündür 0 ban üstelik o kadar flame - toxiclik falan yapıyorum intleyen tiplere report yiyorum ona rağmen ban yok sorucaklar için adc oynuyorum oynadığım herolar ( jinx draven vayne ezreal lucian ) teşekkürler