LPReborn League of Legends Scripting Platform - Configs & Tier List. [Share]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aeglos
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
LPReborn, lig komut dosyası yazmak için şu anda tek ücretsiz/tespit edilmeyen platform olduğundan, sakıncası yoksa lütfen en iyi performans gösteren yapılandırmalarınızı ve şampiyon kademe listenizi paylaşın.
Lütfen spam göndermekten kaçının, id, yapılandırma bağlantılarını (MH forumundan) veya bazı katman listeleriyle kendi bağlantılarınızı görmeyi gerçekten sever.
İnsanlar yapılandırmalarını/veya buldukları en iyilerini paylaşırlarsa, onlara bir beğeni verirler, böylece çoğumuzun hemfikir olduğu şeylere göz kulak olabiliriz, böylece yeni ve eski kullanıcıların doğru komut dosyası oturumlarına girmesi daha kolay olur, hatta olabilir topluluktan güçlü bir yanıt alırsak bir katman listesi yapın.

Kullandığım konfigürasyonlar >
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(en son konfigürasyonlarımı yeniden yükledim) Kendi ping'inizi kurduğunuzdan emin olun / ve kaçınma profillerini kullanın, kişisel olarak kapatıyorum veya açık olanı kullanıyorum.
Desteklenmedikleri tüm son isyan kahramanlarından kaçının
Toplam Virüs taraması >
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu, çoğunlukla akıcı ve basit kaçınmaya odaklanan yasal ayarlardır ve henüz çağrılmamıştır. Çoğunlukla Botlane ve Midlane'de kullanılır.
Yapılandırma pencerelerini eklemek için> çalıştır> %appdata%> bu LPRB'yi oradakiyle değiştirin (varsayılanı varsa), test etmek istiyorsanız, geri dönmek istediğiniz durumda önceki LPRB klasörünü kaydedin. sahip olduğunuz ayarları ve ping'i kendinize göre değiştirin.
çok teşekkür ederim arkadaşım bu hileyi hiç kullanmadım çok işime yarayacak

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
I played it not too long ago, but some champions don't support so it's pretty sad

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
I didn't know you could share your configurations. Very good initiative I thank you very much

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I want to know whats the highest elo u got with this config

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Can someone tell me if its better than the basic config and better than challanger config?

MERCURY
Banlı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
thank you very much i was looking for exactly this

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
thank you for the configs, i love playing zed with cfg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...