Aeglos
Uzman Üye
çok teşekkür ederim arkadaşım bu hileyi hiç kullanmadım çok işime yarayacakLPReborn, lig komut dosyası yazmak için şu anda tek ücretsiz/tespit edilmeyen platform olduğundan, sakıncası yoksa lütfen en iyi performans gösteren yapılandırmalarınızı ve şampiyon kademe listenizi paylaşın.
Lütfen spam göndermekten kaçının, id, yapılandırma bağlantılarını (MH forumundan) veya bazı katman listeleriyle kendi bağlantılarınızı görmeyi gerçekten sever.
İnsanlar yapılandırmalarını/veya buldukları en iyilerini paylaşırlarsa, onlara bir beğeni verirler, böylece çoğumuzun hemfikir olduğu şeylere göz kulak olabiliriz, böylece yeni ve eski kullanıcıların doğru komut dosyası oturumlarına girmesi daha kolay olur, hatta olabilir topluluktan güçlü bir yanıt alırsak bir katman listesi yapın.
Kullandığım konfigürasyonlar >Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(en son konfigürasyonlarımı yeniden yükledim) Kendi ping'inizi kurduğunuzdan emin olun / ve kaçınma profillerini kullanın, kişisel olarak kapatıyorum veya açık olanı kullanıyorum.
Desteklenmedikleri tüm son isyan kahramanlarından kaçının
Toplam Virüs taraması >Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu, çoğunlukla akıcı ve basit kaçınmaya odaklanan yasal ayarlardır ve henüz çağrılmamıştır. Çoğunlukla Botlane ve Midlane'de kullanılır.
Yapılandırma pencerelerini eklemek için> çalıştır> %appdata%> bu LPRB'yi oradakiyle değiştirin (varsayılanı varsa), test etmek istiyorsanız, geri dönmek istediğiniz durumda önceki LPRB klasörünü kaydedin. sahip olduğunuz ayarları ve ping'i kendinize göre değiştirin.