Yasuoya yaptığın herhangi bi ayar var mı bende hep dive atıyomid de yasuo çok iyi
Syndra içinde önerdiğin ekstra bi ayar var mı dostum ?Mid kesinlikle Syndra sc ile efsana bişey. Jungle oynamadığım için öneride bulunamayacağım.
Ben de bilmek istiyorumBaşlıkta da belirttiği gibi beyler, sağlamdan gerçekten bilen, deneyimi olanlar yazarsa sevinirim. Scriptin en iyi çalıştığı mid ve jungle şampiyonları önerir misiniz? Configleri ve önerileriniz varsa onları da atarsanız sevinirim.
lee sin kaynBaşlıkta da belirttiği gibi beyler, sağlamdan gerçekten bilen, deneyimi olanlar yazarsa sevinirim. Scriptin en iyi çalıştığı mid ve jungle şampiyonları önerir misiniz? Configleri ve önerileriniz varsa onları da atarsanız sevinirim.
yok direkt default ayarlarında oynuyorumYasuoya yaptığın herhangi bi ayar var mı bende hep dive atıyo
Post automatically merged:
Syndra içinde önerdiğin ekstra bi ayar var mı dostum ?
yousuo yeni darkin heraldeMid ve Yousuo bana göre
orianna oynamalısın harika oluyor middeBaşlıkta da belirttiği gibi beyler, sağlamdan gerçekten bilen, deneyimi olanlar yazarsa sevinirim. Scriptin en iyi çalıştığı mid ve jungle şampiyonları önerir misiniz? Configleri ve önerileriniz varsa onları da atarsanız sevinirim.