Onaylı Üye
LPRebornu bayadır kullanıyorum ama son yamadan sonra bazı minyonlara vurmuyor son vuruş atmıyor aynısı bazı jungle campları içinde geçerli bazen vuruyo bazen hiç vurmuyo
kanka bana kalırsa farmını kendin yap combo için kullan scripti bende başka script var ben combo ve dodge için kullanıyorumLPRebornu bayadır kullanıyorum ama son yamadan sonra bazı minyonlara vurmuyor son vuruş atmıyor aynısı bazı jungle campları içinde geçerli bazen vuruyo bazen hiç vurmuyo
eskiden karakter minyonun yanında dururken son vuruş yapar alırdı.LPRebornu bayadır kullanıyorum ama son yamadan sonra bazı minyonlara vurmuyor son vuruş atmıyor aynısı bazı jungle campları içinde geçerli bazen vuruyo bazen hiç vurmuyo
lardan detaya bak orda açLPRebornu bayadır kullanıyorum ama son yamadan sonra bazı minyonlara vurmuyor son vuruş atmıyor aynısı bazı jungle campları içinde geçerli bazen vuruyo bazen hiç vurmuyo
Tüm kontroller yazıyo knk x diye biliyorum benLPRebornu bayadır kullanıyorum ama son yamadan sonra bazı minyonlara vurmuyor son vuruş atmıyor aynısı bazı jungle campları içinde geçerli bazen vuruyo bazen hiç vurmuyo
kankam ayarlardan pinginin 15 20 fazlasını yazıp denermisinLPRebornu bayadır kullanıyorum ama son yamadan sonra bazı minyonlara vurmuyor son vuruş atmıyor aynısı bazı jungle campları içinde geçerli bazen vuruyo bazen hiç vurmuyo