hayır değilF7 çizgiler açık demi
denedim olmadıOyunu çerçevesiz moda al veya da dx9 modunda kullan.
hayır işe yaramadıçerçevesiz moda al olur
olmadıoyunun başladıgında hileyi aktif etmeyi dene o zaman oluyor.
yanlış bilmiyorsam çizgileri açman lazım nenüyü ve diğer öğeleri görmek için.hayır değil
yani f7ye bas oyuna girince bi öyle dene bakalımyanlış bilmiyorsam çizgileri açman lazım nenüyü ve diğer öğeleri görmek için.
hocam basıyorum ama yine de hiç bir şey olmuyoryanlış bilmiyorsam çizgileri açman lazım nenüyü ve diğer öğeleri görmek için.
Post automatically merged:
yani f7ye bas oyuna girince bi öyle dene bakalım
Hileyi komple kaldırıp baştan denemeni önerebilirim. windows + r tuşlarına basarak çalıştır kısmını açabilirsin oraya %appdata% yazarak enter bas. Açılan yerde LPRB isimli klasörü direk sildiğinde kaldırmış oluyorsun. Burdan sonrası hileyi baştan kurarak denemek. Oyun ayarlarında tam ekran yada çerçevesiz olması etkilemiyor bende dx9 da aktif değilarkadaşlar oyun penceresi bekleniyor diyor oyunu açıyorum ama oyun içerisinde menü gelmiyor win 11 22h2 versiyonunu kullanıyorum yardım eder misiniz?
hocam öyle bir dosya yok amaHileyi komple kaldırıp baştan denemeni önerebilirim. windows + r tuşlarına basarak çalıştır kısmını açabilirsin oraya %appdata% yazarak enter bas. Açılan yerde LPRB isimli klasörü direk sildiğinde kaldırmış oluyorsun. Burdan sonrası hileyi baştan kurarak denemek. Oyun ayarlarında tam ekran yada çerçevesiz olması etkilemiyor bende dx9 da aktif değilFaydam dokunur umarım.
Lpreborn oraya o isimle kuruluyor standart olarak. ben sana yükleyeyim. bu klasörü oraya ekleyip hileyi tekrar dene bakalım.hocam öyle bir dosya yok ama
yok abi yine olmadıLpreborn oraya o isimle kuruluyor standart olarak. ben sana yükleyeyim. bu klasörü oraya ekleyip hileyi tekrar dene bakalım.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
XFProject.exe dosyasını uyumluluk ayarlarından win 8 win 7 olarakta sırayla dener misin belki işe yarar. Başka bildiğim çözüm önerim kalmadı maalesef.yok abi yine olmadı![]()