Çözüldü LPReborn oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
LoL LPReborn videodaki gibi aynısını yapıp oyuna giriyorum. 1-2 saniye sonra oyun dıt dıt yapıp kapanıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
League Of Legends Rebron Videodaki Gibi Aynisini Yapip Oyuna Giriyorum 1-2 saniye sonra oyun dit dit yapip kapaniyor
Merhabalar, Lütfen sana söylediğim adımlar doğrultusunda ilerle, Sorun çözülecektir.

1) XFProject'i çalıştır.
2) Oyuna giriş yap ve şampiyonunu seç(Hack Center arkada açık beklesin, Yükleme işlemini şimdi yapma)
3) Oyuna girdikden sonra lane giderken ALT-Tab ile Yükleme işlemini gerçekleştir.
4) Tekrardan ALT-TAB ile oyuna geç ve hareketsiz şekilde bir şeye tıklamadan Inject sesini bekle.

Sorun böylelikle çözülecektir. Her maç bu şekilde uygula.

İyi Forumlar.
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bilgisayarın eski olduğundan kaldırmıyor olabilir ya da lol'u silip tekrar kurman gerekebilir

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
League Of Legends Rebron Videodaki Gibi Aynisini Yapip Oyuna Giriyorum 1-2 saniye sonra oyun dit dit yapip kapaniyor
Merhabalar, Lütfen sana söylediğim adımlar doğrultusunda ilerle, Sorun çözülecektir.

1) XFProject'i çalıştır.
2) Oyuna giriş yap ve şampiyonunu seç(Hack Center arkada açık beklesin, Yükleme işlemini şimdi yapma)
3) Oyuna girdikden sonra lane giderken ALT-Tab ile Yükleme işlemini gerçekleştir.
4) Tekrardan ALT-TAB ile oyuna geç ve hareketsiz şekilde bir şeye tıklamadan Inject sesini bekle.

İyi Forumlar.

Çözüm
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu yeni güncellemeden sonra aynısı bende de oluyor. 3-4 kere kapanıp açıldıktan sonra giriyorum :) En temiz hali için oyun başladığı zaman, vadiyi görünce yani :) siteden yükleye basıp 10-15 saniye fareyi bile oynatma hocam. Bu şekilde en az sorunla kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dx9 modu açık mı
degil açiyimi
dit dit yaptiginda bu arada memoryhackers programida siliniyor her seferinde baştan yüklüyorum

1) XFProject'i çalıştır.

İyi Forumlar.
dedigini 2-3 defa denedim 4. de oldu .D ama bide 1 sikinti daha var dit dit yapip kapaniyor ya memoryhackers programida siliniyor

düzelttim beyler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu arada sikintiyi çözdüm, yukardaki arkadaş yazdi zaten aynisini başta yaptigimda direkt kapaniyordu. Şimdi kapanmiyor ne alakaysa :D XFProject açik LoL istemcisi açik normal oyuna girdim. Arkadan hileyi açtim, inject done diyene kadar bekledim. Dit yapti, ses çikardi 10 saniye sayip oyuna giriyorum bir sikinti olmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...