Çözüldü LPReborn oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Antreman modunda denediğim zaman oyundan atmıyor ama sıralı seçimde denediğim zaman LoL'den atıyor. Sebebini bilen var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- bazenleri config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın , sorunun devamı halinde bana Özel...
always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

1.1-

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- bazenleri config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın , sorunun devamı halinde bana Özel konuşmadan ulaşabilirsiniz.
buraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
fps drop falan yiyor musun oyun kasıyo mu? bazen yetmiyo işlemci galiba oyun kapanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhabalar

1.1-

1.2-
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın , sorunun devamı halinde bana Özel konuşmadan ulaşabilirsiniz.
buraya da bakabilirsniz https://memoryhackers.org/konular/hatalar-ve-cozumleri-sik-sorulan-sorular.207306/
hileden dolayı değil de donanım kaynaklı oyundan atıyor arkadaşı büyük ihtimal. hile ile alakalı olsaydı antrenman modunda da atardı diye düşünüyorum.

driver güncellemesi yapıp öyle oynamayı dene dostum, çözülecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...