Onaylı Üye
Arkadaşlar arada hile oyunu kapattırıyor, ondan sonra oyun dosyaları onarılıyor diyor LoL'e 1 saatte anca giriyorum. Bunun önüne nasıl geçerim?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Olamaz.windows sürümüyle alakalı olabilirmiki
2 kere geldi işte daha gelir mi bilmiyorum ama geliyor gibibu başına sürekli mi geliyor? bana 1 defa oldu bir daha olmadı. 1 kereliğineyse sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum
genelde önce hileyi açıyorum hiç bir şey olmuyordu da son zamanalrda böyle olmaya başladı bundan sonra böyle denerim ama gene çökmeye başlarsa bakarım belki bilen çıkarbu bana olmuştu bir keresinde fakat bir daha tekrar etmedi, bir kere olduysa muhtemelen tekrarlanmaz, eğer hep oluyorsa çözüm önereyim:
Hileyi oyun başladıktan sonra injectle, yükle tuşuna basar basmaz alt tab ile oyun ekranına gel hile injectlerken oyun ekranında olman gerek aksi taktirde çöker.
oyundayken hileyi yükleyin ve driverlerinizi güncelleyin dx9 moduna alın xfproject dosyayı tekrar yükleyin %temp% dosyalarını silinArkadaşlar arada hile oyunu kapattırıyor, ondan sonra oyun dosyaları onarılıyor diyor LoL'e 1 saatte anca giriyorum. Bunun önüne nasıl geçerim?