Çözüldü LPReborn oyunun ortasında çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sorunum şu: Hileyi injectledikten sonra klasik bir şekilde oyunumu oynuyordum. Yaklaşık dk 13 e doğru oyunum kapandı kendi kendine. Sonra oyunu açıp tekrar injectledim. Bu sefer hatırlayamadığım bir dakikada gene çöktü. Zaten oyun neredeyse bittiği için bir daha girmedim ama bu çökme sorunu aşırı canımı sıktı. Sonra antrenmanda yone deneyeyim dedim, gene çöktü. Sonra oyunu yeniden açıp çıktım antrenmandan. Hatırlayabildiğim en net örnekler bunlar ama daha öncede olmuştu bu hileyle. Taşıdığım oyunu oyun çöktüğü için taşıyamaz hale geliyorum genellikle. Yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim.

Çözüm
Oyun başladıtkan sonra hileyi yükleyip ardından 15-20 saniye kadar hiç hareket etmemen gerekiyordu aksi taktide hemen yada belli bir zaman sonra kendi kendine kapanıyordu oyun lakin artık bir önemi yok hile kapandı.
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Dx9 moduna aldın mı? Onun dışında hilenin olduğu konuda lazım olan dosyalar var onları da gğncelleyebilirsin

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
dostum hilenin dosyasını silebilirsin ardından tekrar injectlediğinde büyük ihtimalle sorun çözülür

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Oyun başladıtkan sonra hileyi yükleyip ardından 15-20 saniye kadar hiç hareket etmemen gerekiyordu aksi taktide hemen yada belli bir zaman sonra kendi kendine kapanıyordu oyun lakin artık bir önemi yok hile kapandı.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...