Çözüldü LPReborn rakibin flash atacağı yere yetenek atmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar, LPReborn scriptte rakibin sıçra atacağa yere yetenek atan bir ayar var mı? Örneğin Thresh oynuyorum ve sıçra atacağı yere veya Ezreal'ın E attığı konuma yetenek attığı bir ayar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Dostum adamın aklını okuyup da sıçra atar mı atmaz mı hesabı yapamaz o zaten öngörü ile olan bir şey eğer script Q basmadan önce adam flash atarsa daha flashın ilk animasyonu gerçekleştiği anda hooku adamın flashladığı yere atar script oyunu okuyarak çalışır adamların zihninden ne geçer ne olur o kadarını tahmin edemez herhalde orası oyunculuğa bakar.

Atılma, sıçrama yeteneklerini daha ilk anından anlayabiliyor ve buna göre skill atabiliyor örnek caitlyn oynarken kha'zix E'ye bastığı anda düşeceği yere trap koyuyor bu hiçkimsenin yapabileceği bir şey değil :D
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öyle bir ayar var mı bilemiyorum ama genellikle uzak ulti Mezili olan şampiyonlar canları az olduğun da otomatik olarak ulti atıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla scriptin öyle bi ayarı yok fakat ben kullanırken script hook attığım zaman flash atacağı yere hook atabiliyordu

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum adamın aklını okuyup da sıçra atar mı atmaz mı hesabı yapamaz o zaten öngörü ile olan bir şey eğer script Q basmadan önce adam flash atarsa daha flashın ilk animasyonu gerçekleştiği anda hooku adamın flashladığı yere atar script oyunu okuyarak çalışır adamların zihninden ne geçer ne olur o kadarını tahmin edemez herhalde orası oyunculuğa bakar.

Atılma, sıçrama yeteneklerini daha ilk anından anlayabiliyor ve buna göre skill atabiliyor örnek caitlyn oynarken kha'zix E'ye bastığı anda düşeceği yere trap koyuyor bu hiçkimsenin yapabileceği bir şey değil :D

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostum o ban riskini çok aşırı artırıyor haberin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...