nasıl çalıştığınıda söylesene reis biz çünkü gösterdiği tuşu basılı tutuyoruz ama hiçbir şey olmuyor 5 item aldım 0 itemli kişiye hiçbir şey yapmıyor daHayır çalışıyor lakin tek atmak istediğiniz şeyleri normalde kesebileceğiniz kadar item olması gerekiyor saınrım earlide herşeye tek atamıyorsunuz test ettiğim kadarıyla gözlemlediğim bu şekilde + 2 tane yeni özellik eklendi exploit olarak
ne özelliği eklendi acabaHayır çalışıyor lakin tek atmak istediğiniz şeyleri normalde kesebileceğiniz kadar item olması gerekiyor saınrım earlide herşeye tek atamıyorsunuz test ettiğim kadarıyla gözlemlediğim bu şekilde + 2 tane yeni özellik eklendi exploit olarak
kral ısrar etmek gibi olmasın ama çalışmıyor ki o item olayını falan herşeyini denedik yani sen de istersen bir video ile falan bize yardım eder misin ? bozuk olduğuna eminim demek istemiyorum emeğe saygısızlık olur diyeHayır çalışıyor lakin tek atmak istediğiniz şeyleri normalde kesebileceğiniz kadar item olması gerekiyor saınrım earlide herşeye tek atamıyorsunuz test ettiğim kadarıyla gözlemlediğim bu şekilde + 2 tane yeni özellik eklendi exploit olarak
Hocam öncelikle belirttiğin için teşekkür ederiz sanırım yeterli açıklamayı kullanıcılara sunmadık. Şimdi özet gereçerek exploitin aslında nasıl çalıştığından bahsedeceğim (Kendi gözlemim)kral ısrar etmek gibi olmasın ama çalışmıyor ki o item olayını falan herşeyini denedik yani sen de istersen bir video ile falan bize yardım eder misin ? bozuk olduğuna eminim demek istemiyorum emeğe saygısızlık olur diye
Hayır çalışıyor lakin tek atmak istediğiniz şeyleri normalde kesebileceğiniz kadar item olması gerekiyor saınrım earlide herşeye tek atamıyorsunuz test ettiğim kadarıyla gözlemlediğim bu şekilde + 2 tane yeni özellik eklendi exploit olarak
Evet yaklaşık 2 gündür LPReborn üzerinde exploit aktif halde.şuan lpreborn da reksai expoliti var mı
Valalhi ben başka bir sc de kullanılıyor diye duymuştum, teşekkürler.Evet yaklaşık 2 gündür LPReborn üzerinde exploit aktif halde.