- Yasaklandı
Banlı Üye
TOP LANE
- Irelia : Mükemmel derecede farm yapıyor, kule altı minyonları kaçırabiliyor, kombo için r yi kendiniz atabilirseniz daha iyi olur.
- Fiora : Ultiyi manuel atarsanız daha güzel performans sergileyeceksiniz, ultiyi geç, erken yeri geldiğinde saçma atabiliyor.
- Yone : Kombosu gayet güzel, belirli itemleri çıktıktan sonra herkesi alabilirsiniz. Ayar : LS Yone
- Darius : Kombosu olsun Minyon alması olsun çok güzel ancak biraz fazla mana harcayabiliyor buna dikkat etmeniz gerekmekte.
Jungle
- Kindred : Metada pek bulunmayan fakat gayet taşıma potansiyeli bulunan bir şampiyon.
- Twitch : Düzgün pozisyon aldıktan sonra taşıyamayacağız maç yok, jungle da diğer koridorlara desteğiniz ile maçı daha kolay bir şekilde domine edersiniz.
- Graves : Metada pek bulunmayan fakat gayet taşıma potansiyeli bulunan bir şampiyon.
MID LANE
- Yasuo : Kombo'su çok nadiren yetersiz kalıyor ancak performansı gayet güzel win aldırabilir, domination script olduğunu bariz şekilde belli ediyor.
- Syndra : Uzaktan uzaktan rakibi eritiyor rakipte üzerinize atlayacak bir şampiyon yoksa rahatlıkla oynayabilirsiniz.
- Xerath : Karşınızda kısa, uzun menzilli kim olursa olsun o kişiyi zorlayacak ve bir o kadarda script olduğunuzu belli edecek şampiyon, taşıma potansiyeli yüksek.
- Akali : İlk 3 seviye biraz geride kalıp minyon aldıktan sonra SPACE basıp rakibe saldırdığınızda kesme ihtimaliniz yüksek olan bir şampiyon.
- Orianna : S++ Tier benim gözümde kesin win şampiyonu
- Viktor : S++ Tier benim gözümde kesin win şampiyonu
ADC
Açıklamaya gerek duymuyorum kite yeterli oluyor taşıması için.
- Tristana : Tek yaptığım şey SPACE basıp rakibin erimesini izlemek, bombası olunca çok güzel patlatabiliyorsunuz
- Kai' Sa : W saçma yerlere atabiliyor, botta fight varken jungle geldiğinde siz adc'ye kite atarken ejder pitindeki jungle'a w atabiliyor o yüzden ben manuel kullanmaktayım.
- Caitlyn : Herşeyiyle mükemmel.
- Jinx : Space basmanız yeterli olacaktır, rakibiniz kaçtığını düşündüğünde baseulti veyahut direkt ultiniz ile yok edebiliyorsunuz.
- Vayne : Tamemen kite machine q ayarını kendi oyun tarzınıza göre ayarlayabilirsiniz.
- Xayah : 83wr diamond 2 ye ulaştım windsharp ile aynı şekilde buda kusursuz diyebilirim.
- Kalista : Tamamen kite şampiyonu, space ile yönlendirmeniz yetecektir.
- Kog'Maw : Bedava win şampiyonu taşıyamacağınız maçlar aşırı derecede sınırlı.
- Twitch : Düzgün pozisyon aldıktan sonra taşıyamayacağız maç yok kog'maw ile aynı kategoriye koyabilirim.
Bildiğim configlerin linkini bırakıyorum, ayarlarda oynama yaparak kendinize uyarlayabilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
https://memoryhackers.org/konular/l...ting-platform-configs-tier-list-share.228956/
https://memoryhackers.org/konular/config-remake-jardas-lpreborn-nora-2-0.224992/
%appdata% > LPRB içine atmanız yeterlidir.
Windows+r tuşlarına basarak açılan yere %appdata% yazın. Klasör açıldığında aşağıya doğru inersen LPRB klasörünü siliniz ve ardından
Windows+r tuşuna basarak altta bulunanları tek tek yazın ve siliniz.
temp
%temp%
prefetch
Son düzenleme: