LPReborn/Şampiyon önerileri - Configler - Nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

TOP LANE
- Irelia :
Mükemmel derecede farm yapıyor, kule altı minyonları kaçırabiliyor, kombo için r yi kendiniz atabilirseniz daha iyi olur.
- Fiora : Ultiyi manuel atarsanız daha güzel performans sergileyeceksiniz, ultiyi geç, erken yeri geldiğinde saçma atabiliyor.
- Yone : Kombosu gayet güzel, belirli itemleri çıktıktan sonra herkesi alabilirsiniz. Ayar : LS Yone
- Darius : Kombosu olsun Minyon alması olsun çok güzel ancak biraz fazla mana harcayabiliyor buna dikkat etmeniz gerekmekte.

Jungle

- Kindred :
Metada pek bulunmayan fakat gayet taşıma potansiyeli bulunan bir şampiyon.
- Twitch : Düzgün pozisyon aldıktan sonra taşıyamayacağız maç yok, jungle da diğer koridorlara desteğiniz ile maçı daha kolay bir şekilde domine edersiniz.
- Graves : Metada pek bulunmayan fakat gayet taşıma potansiyeli bulunan bir şampiyon.

MID LANE
- Yasuo :
Kombo'su çok nadiren yetersiz kalıyor ancak performansı gayet güzel win aldırabilir, domination script olduğunu bariz şekilde belli ediyor.
- Syndra : Uzaktan uzaktan rakibi eritiyor rakipte üzerinize atlayacak bir şampiyon yoksa rahatlıkla oynayabilirsiniz.
- Xerath : Karşınızda kısa, uzun menzilli kim olursa olsun o kişiyi zorlayacak ve bir o kadarda script olduğunuzu belli edecek şampiyon, taşıma potansiyeli yüksek.
- Akali : İlk 3 seviye biraz geride kalıp minyon aldıktan sonra SPACE basıp rakibe saldırdığınızda kesme ihtimaliniz yüksek olan bir şampiyon.
- Orianna : S++ Tier benim gözümde kesin win şampiyonu
- Viktor : S++ Tier benim gözümde kesin win şampiyonu

ADC
Açıklamaya gerek duymuyorum kite yeterli oluyor taşıması için.

- Tristana : Tek yaptığım şey SPACE basıp rakibin erimesini izlemek, bombası olunca çok güzel patlatabiliyorsunuz :)))
- Kai' Sa : W saçma yerlere atabiliyor, botta fight varken jungle geldiğinde siz adc'ye kite atarken ejder pitindeki jungle'a w atabiliyor o yüzden ben manuel kullanmaktayım.
- Caitlyn : Herşeyiyle mükemmel.
- Jinx : Space basmanız yeterli olacaktır, rakibiniz kaçtığını düşündüğünde baseulti veyahut direkt ultiniz ile yok edebiliyorsunuz.
- Vayne : Tamemen kite machine q ayarını kendi oyun tarzınıza göre ayarlayabilirsiniz.
- Xayah : 83wr diamond 2 ye ulaştım windsharp ile aynı şekilde buda kusursuz diyebilirim.
- Kalista : Tamamen kite şampiyonu, space ile yönlendirmeniz yetecektir.
- Kog'Maw : Bedava win şampiyonu taşıyamacağınız maçlar aşırı derecede sınırlı.
- Twitch : Düzgün pozisyon aldıktan sonra taşıyamayacağız maç yok kog'maw ile aynı kategoriye koyabilirim.

Bildiğim configlerin linkini bırakıyorum, ayarlarda oynama yaparak kendinize uyarlayabilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
https://memoryhackers.org/konular/l...ting-platform-configs-tier-list-share.228956/
https://memoryhackers.org/konular/config-remake-jardas-lpreborn-nora-2-0.224992/

%appdata% > LPRB içine atmanız yeterlidir.

Windows+r tuşlarına basarak açılan yere %appdata% yazın. Klasör açıldığında aşağıya doğru inersen LPRB klasörünü siliniz ve ardından

Windows+r tuşuna basarak altta bulunanları tek tek yazın ve siliniz.
temp
%temp%
prefetch

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bu konun sabitlenmesi gerektiğini düsünüyorum adminler. bence gayet temiz ve coğu kişi bosa konu açmaz

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bir sorum olacak cait mükemmel demişsin ama wler olsun falan baya kötü kullanıyor bu aralar hiç tercih etmiyorum ayarım falan mı yanlış acaba chall cfg kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
caite mükemmel demişsin ama bence ashe de baya iyi oluyor

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
akaliyi hiç denememiştim bir deniyeyim

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI

TOP LANE
- Irelia :
Mükemmel derecede farm yapıyor, kule altı minyonları kaçırabiliyor, kombo için r yi kendiniz atabilirseniz daha iyi olur
- Fiora : Ultiyi manuel atarsanız daha güzel performans sergileyeceksiniz, ultiyi geç, erken yeri geldiğinde saçma atabiliyor.
- Yone : Kombosu gayet güzel, belirli itemleri çıktıktan sonra herkesi alabilirsiniz. Ayar : LS Yone
- Darius : Kombosu olsun Minyon alması olsun çok güzel ancak biraz fazla mana harcayabiliyor buna dikkat etmeniz gerekmekte.

MID LANE
- Yasuo : Kombo'su çok nadiren yetersiz kalıyor ancak performansı gayet güzel win aldırabilir, domination script olduğunu bariz şekilde belli ediyor.
- Syndra : Uzaktan uzaktan rakibi eritiyor rakipte üzerinize atlayacak bir şampiyon yoksa rahatlıkla oynayabilirsiniz.
- Xerath : Karşınızda kısa, uzun menzilli kim olursa olsun o kişiyi zorlayacak ve bir o kadarda script olduğunuzu belli edecek şampiyon, taşıma potansiyeli yüksek.
- Akali : İlk 3 seviye biraz geride kalıp minyon aldıktan sonra SPACE basıp rakibe saldırdığınızda kesme ihtimaliniz yüksek olan bir şampiyon.

ADC

- Tristana : Tek yaptığım şey SPACE basıp rakibin erimesini izlemek.
- Kai' Sa : W saçma yerlere atabiliyor, botta fight varken jungle geldiğinde siz adc'ye kite atarken ejder pitindeki jungle'a w atabiliyor.
- Caitlyn : Herşeyiyle mükemmel
- Jinx : 0 Sorun kite machine
- Vayne : 0 Sorun kite machine
- Xayah : 83wr diamond 2 ye ulaştım windsharp ile
- Kalista : 0 Sorun kite machine

Jungle ve support için önerim bulunmuyor, oynamadığım laneler fakat

Support
Xerath, Pyke, Brand iyi gideceğini düşünüyorum.

Jungle
Twitch
Kindred

Bildiğim configlerin linkini bırakıyorum, ayarlarda oynama yaparak kendinize uyarlayabilirsiniz.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/
https://memoryhackers.org/konular/l...ting-platform-configs-tier-list-share.228956/
https://memoryhackers.org/konular/config-remake-jardas-lpreborn-nora-2-0.224992/

Windows+r tuşlarına basarak açılan yere %appdata% yazın. Klasör açıldığında aşağıya doğru inersen LPRB klasörünü siliniz ve ardından

temp
%temp%
prefetch

Adc'ye Kog'Maw ekleyelim lütfen :D bence 1.sırada geliyor. Kog'Maw ile Lose alan sayısı çok azdır bence :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ya ben lee için kullanmak istiyorum biraz da çok belli eder mi?

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Mid laneye Viktor ve Oriannayı da ekleyebilirsin. İkisi de çok iyi çalışıyor.

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yararlı konu açıklama için teşekkürler ^^

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
viktor windsharp da kasıyordu bunda da kasar mı bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yasu çok zevkli diyorlar ama ban yeme olasılığını arttırır diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
akaliyi denemek istiyorum mukemmel bilgilendirmissin eyvallah

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

TOP LANE
- Irelia :
Mükemmel derecede farm yapıyor, kule altı minyonları kaçırabiliyor, kombo için r yi kendiniz atabilirseniz daha iyi olur.

Jungle

- Kindred :
Metada pek bulunmayan fakat gayet taşıma potansiyeli bulunan bir şampiyon.
- Twitch : Düzgün pozisyon aldıktan sonra taşıyamayacağız maç yok, jungle da diğer koridorlara desteğiniz ile maçı daha kolay bir şekilde domine edersiniz.
- Graves : Metada pek bulunmayan fakat gayet taşıma potansiyeli bulunan bir şampiyon.

MID LANE
- Yasuo :
Kombo'su çok nadiren yetersiz kalıyor ancak performansı gayet güzel win aldırabilir, domination script olduğunu bariz şekilde belli ediyor.
- Orianna : S++ Tier benim gözümde kesin win şampiyonu
- Viktor : S++ Tier benim gözümde kesin win şampiyonu

ADC

- Tristana : Tek yaptığım şey SPACE basıp rakibin erimesini izlemek, bombası olunca çok güzel patlatabiliyorsunuz :)))
- Kai' Sa : W saçma yerlere atabiliyor, botta fight varken jungle geldiğinde siz adc'ye kite atarken ejder pitindeki jungle'a w atabiliyor o yüzden ben manuel kullanmaktayım.
- Caitlyn : Herşeyiyle mükemmel.
- Jinx : Space basmanız yeterli olacaktır, rakibiniz kaçtığını düşündüğünde baseulti veyahut direkt ultiniz ile yok edebiliyorsunuz.
- Vayne : Tamemen kite machine q ayarını kendi oyun tarzınıza göre ayarlayabilirsiniz.
- Xayah : 83wr diamond 2 ye ulaştım windsharp ile aynı şekilde buda kusursuz diyebilirim.
- Kalista : Tamamen kite şampiyonu, space ile yönlendirmeniz yetecektir.
- Kog'Maw : Bedava win şampiyonu taşıyamacağınız maçlar aşırı derecede sınırlı.
- Twitch : Düzgün pozisyon aldıktan sonra taşıyamayacağız maç yok kog'maw ile aynı kategoriye koyabilirim.

temp
%temp%
prefetch

Ne kadar süre ban yemeden kullandın en fazla acaba, birde evade hep açık mı kullanıyorsun bizleri bilgilendirir misin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Lazysharp en fazla 6 ay
LPReborn çıktığından beri ban yok.
Windsharp çıktığından beri ban yemedim.

Evade olarak sadece Thresh q, irelia e, leona r, leona e gibi cc atan şampiyonlar açık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yazdığın için teşekkürler ss aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...