cok belli oluyor xerath almanı tavsiye etmem ve challenger config yükleyip tier list bakabilirsin adc ile cok rahat tr master olunabiliradc xerat al ap kas her el win knk çok kolay çünkü
very highda çalıştırma scripti çok hızlı ban yersin dikkat etkanka şu scriptin kullanım videosu yok mu allah için ya olm scriptle 5 12 13 falan gittiğim oluyor hala nasıl çalıştığını anlamadım. şu skill seviyelerini very high aldım çok bişi değişmedi sonra space tuşuna basılı tuttuğumda zaten mouse sol click spam atıyor kendi oynuyor eyw da sol click spam atmasa iyi neyse sonra skilleri oto doge atıyor ama ben space basarken oto doge atamıyor buga giriyor ve skilli kafama falan yiyorum istemeden çok garip olaylar mevcut
yok knk ben yiceğimi düşünmüyorum maç geçmişim zaten full lose adamlar benle dalga geçiyor 0 12 falan gidiyorum bazen hiç vuramıyorum falan kullanamadım bir türlüvery highda çalıştırma scripti çok hızlı ban yersin dikkat et
kanka bu olay sadece senin fragınla alakalı değil sen dikkat etyok knk ben yiceğimi düşünmüyorum maç geçmişim zaten full lose adamlar benle dalga geçiyor 0 12 falan gidiyorum bazen hiç vuramıyorum falan kullanamadım bir türlü