пакуты гітлера
Seçkin Üye
tier list nerede link atar mısıncok belli oluyor xerath almanı tavsiye etmem ve challenger config yükleyip tier list bakabilirsin adc ile cok rahat tr master olunabilir
tier list nerede link atar mısıncok belli oluyor xerath almanı tavsiye etmem ve challenger config yükleyip tier list bakabilirsin adc ile cok rahat tr master olunabilir
bir iki tane örnek verebilir misinkanka skillshot herolar veya karışık kombosu olan mekanik karakterler ile maç taşırsın çok rahat. Fakat xerath ezreal gibi herolar script olduğunu çabuk belli ediyor
midde iki hortum salııyp win diyosunyasuo mid ez win
peki sence ireli mid mi toplane miirelia ez win
yapıcam dostum teşekkür ederimZed denenebilir
adc oynamalısın bence kesinlikle ve tier liste göre hero seçerssen kolayca rank kasarsınLpreborn ile oynuyorum sizce en iyi
top lane
jungle
mid
adc
support
çarları hangileri ?
knk viktor ve corki çok iyi özellikle corki çünkü çar iki tarz ile oynayabilirsin ad/ap şekli öneririm.Lpreborn ile oynuyorum sizce en iyi
top lane
jungle
mid
adc
support
çarları hangileri ?
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/tier list nerede link atar mısın
Kanka onaylı üye olmayı nasıl başardın ben yapamıyorum site bi tık karışık geldi bana yardımcı olur musunuzadc xerat al ap kas her el win knk çok kolay çünkü
açılan konuları görüyorsun dimi o konulara bildiğin ve yardım edebileceğin kadar spam yapmamak kaydıyla mesaj yazabilrsin böylelikle mesaj sayın 50 ye geldiğinde otomatik olarak onaylı üye permi verilecektir.Kanka onaylı üye olmayı nasıl başardın ben yapamıyorum site bi tık karışık geldi bana yardımcı olur musunuz