Çözüldü LPReborn şampiyon seçeneği nasıl sıfırlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Beyler selam, şimdi ben scripti açıyorum. Oyunda bazı heroların birden fazla seçeneği var, birini seçiyorum. İstediğim gibi olmuyor, oyun içi onu nasıl resetleriz? Bir daha ALT F4 atıp açmak yerine reset gibi bir durumu var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
LPreborn un configlerinin ve bir kaç dosyanın daha kayıtlı tutulduğu bir konum vardı bilgisayarda. Oraya bir bak derim belki oradan tamamen silip sonra tekrar loader dan açarsan tekrar seçmen için fırsat verebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
çık gir yap ama ara sıra oyun açılırken sorun oluyor açılmıyor istediğin gibi olmasa bile deyişme önerim

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
eğerki herolar üzerinde ayar yaptıysan bunu resetlemek için local dosyasının içindeni w2 dosyasını silersen hile default bi şekilde yüklenir

Griffin Premium
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum dediğin şey sanırım ezreal kaisa gibi şampiyonları oynarken loadladığımız configler oktw olsun reborn olsun ,
bunu resetlemek oyundan çıkmadan mümkün değil çünkü bir defa loadladığında o seçeneğin ayarları ve comboları yükleniyor

Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Seçtikten sonra malasef reset atamıyorsun dostum tek tol altf4 atıp diger configi seçmek yapıcak bir şey yok:peepoCryv2:

Teşekkür ederim dostum..

dostum dediğin şey sanırım ezreal kaisa gibi şampiyonları oynarken loadladığımız configler oktw olsun reborn olsun ,
bunu resetlemek oyundan çıkmadan mümkün değil çünkü bir defa loadladığında o seçeneğin ayarları ve comboları yükleniyor

Teşekkür ederim dostum..

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Maalesef öyle bir seçenek mevcut değil. Client kapatıp Yeniden Bağlan deyip hileyi tekrar çalıştırman gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...