Şimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assassino açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. A faixa superior e a faixa intermediária estão começando a funcionar mal? Script ile oynayacağım.
Top Lane için scriptle bir alakası yok yine scriptle çalışıyor ama Mordekaiser çok güçlü hocam lanede 1-2 kill alınca karşı jg gelse bile ultiniz sayesinde 2v1 çok rahat alabiliyorsunuz, S13 için taşıyıcı potansiyele sahip.
Şimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.
top da morde ve sett bu sezonun en iyileri olarak düşünüyorum mordede 6lv dan sonra 2v1 çok rahat oynayabilirsn sett de 2v1 garanti oynarsın yani jungle lar pek problem yaratmaz
Şimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.