LPReborn sezon 13 top ve mid şampiyonu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schelter
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
katarina mid , kogxerath gibi herolar güzel oluyor bakabilirsin.

Üye
4 HİZMET YILI
Şimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assassino açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. A faixa superior e a faixa intermediária estão começando a funcionar mal? Script ile oynayacağım.
t bem resolvido

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Çok iyi oluyor yasuo

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Mundo oynuyorum ve gayet güçlü q kaçırmıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Top Lane için scriptle bir alakası yok yine scriptle çalışıyor ama Mordekaiser çok güçlü hocam lanede 1-2 kill alınca karşı jg gelse bile ultiniz sayesinde 2v1 çok rahat alabiliyorsunuz, S13 için taşıyıcı potansiyele sahip.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
vladimir veya vex
Post automatically merged:

top nasus mid vladimir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.
top da morde ve sett bu sezonun en iyileri olarak düşünüyorum mordede 6lv dan sonra 2v1 çok rahat oynayabilirsn sett de 2v1 garanti oynarsın yani jungle lar pek problem yaratmaz

Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
Şimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.
top da morde oynayabilirsn 2v1 rahat bir şampiyon jungle seni pek fazla darlayamaz 6lv den sonra ve çok saçma bir hasarı var

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
topta vayne midde irelia viktor syndra

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aga casi viktor çok güçlü bana göre

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
zed katarina viktor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...