t bem resolvidoŞimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assassino açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. A faixa superior e a faixa intermediária estão começando a funcionar mal? Script ile oynayacağım.
top da morde ve sett bu sezonun en iyileri olarak düşünüyorum mordede 6lv dan sonra 2v1 çok rahat oynayabilirsn sett de 2v1 garanti oynarsın yani jungle lar pek problem yaratmazŞimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.
top da morde oynayabilirsn 2v1 rahat bir şampiyon jungle seni pek fazla darlayamaz 6lv den sonra ve çok saçma bir hasarı varŞimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.
zed katarina viktorŞimdiden söyleyeyim, script için çar önerin arkadaşlar. Arkadaşlar, 7 bin mavi öz var. Eskiden olsa gidip assasin açardım Sylas Zed vb. fakat şu an sezon 13 geldi 1 ay önce falan ve karakterlere hâlâ alışamadım. Top lane ve mid lane için çar önerir misiniz? Script ile oynayacağım.