Çözüldü LPReborn skill menzili için olan halkayı nasıl kapatabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı: Bir config kurdum ve her skill için mezili gösteren bir halka çıkıyor. Onları nasıl kapatabileceğimi ya da nasıl istediklerimi aktif edebileceğimi sormak istemiştim. Teşekkür ederim şimdiden.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Menüde Drawings adı altında geçen her şey çizgileri gösterir dostum eğer karakterinin skillerini gösteren halkayı kapatmak istiyorsan en altta karakter menüsünde Drawings var orada Draw Q Range, gibi seçenekler var onlardaki tiki kaldır.
godfather
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı: Bir config kurdum ve her skill için mezili gösteren bir halka çıkıyor. Onları nasıl kapatabileceğimi ya da nasıl istediklerimi aktif edebileceğimi sormak istemiştim. Teşekkür ederim şimdiden.
Evade'den bahsediyorsan 'K' tuşuna basarak kapatıp açabilirsin o kısmı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Menüde Drawings adı altında geçen her şey çizgileri gösterir dostum eğer karakterinin skillerini gösteren halkayı kapatmak istiyorsan en altta karakter menüsünde Drawings var orada Draw Q Range, gibi seçenekler var onlardaki tiki kaldır.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim dostum gerçekten çok kafamı karıştırıyorlardı ve sayende çözdüm. Çok teşekkürler.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
F7 Tuşuna basabilir yada hile ayarlarından hud kısından ayarlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı. Bir config kurdum ve her skill için mezili gösteren bir halka çıkıyor. Onları nasıl kapatabileceğimi ya da nasıl istediklerimi aktif edebileceğimi sormak istemiştim. Teşekkür ederim şimdiden.
Ayarlar kısmında shifte basarak orda kapatma ayarı var çizgiler diye yazıyor kurcalarsan çok basit açık olmadığından direk yerini yazamadım ama video var çok youtubede

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
drawings diye bir kısım var drawingslerden q ların e lerin w lerin yuvarlaklarını kapatabilirsin dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...