LPReborn tuşları nelerdir, ayarları nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
V-Lane Push
X-Minyon Last Hit
C-Rakip Dürtme
Space-Kombo

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Merhabalar forumda aradım ancak sanırım doğru kelimeleri yazamadığım için doğru sonuçlar çıkmadı, sc yi yeni yükledim sadece 4 5 tane on off vardı bunların tam açıklamaları ve yükleme sonrası sc kullanımı ile ilgili bir topic var mı acaba, teşekkürler, iyi oyunlar.
Space combo tuşu Z: flee tuşu (bende ne olduğunu bilmiyorum) C: mixed X: Son vuruş

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
challenger script kullanabilirsin spacea basılı tutarsan comba atar v kordior temızleme x last hit diye hatırlıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bende onaylı uye olmaya çalışıyorum ya keske bir an önce olsamda yapsam şu hileyi offf

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben kurcalaya kurcalaya öğrendim bence sen de öyle yap en iyi öğrenme yöntemi.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
default ayarlar ideal knk ayar yapmana gerek yok illede yapacam diyoran challanger config yap en iyi ayarlar onda tuşlar da x son vuruş yapıyor z kaçmaya yarıyor kaçma yeteneğin varsa onu kullanıyor v lane yi hem itiyor + yetenek atarak itiyor c belirli skillerini kullanıp diğerlerini kullanmıyor veya minyona x gibi son vuruş atıyor c şöyle düşün space de zed w e q w atar fakat c kullanırsan w e q veya w q gibi atar atılma skillerini kullanmaz veya benzeri skilleri benim bildiğim o space ise kombo farma dokunmaz minyona dokunmadan kite atar c de ise minyona son vuruş atıp kite atabilir zaman kaybından ölebilirsin kombo bildiğimiz zed r w e q tarzı veya xerath q w e r bunları fazla bekletmeden atıyor uygun pozisyonlar da

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
space ile kombo yaparsın
x son vuruş
c haras
z kaçmak için kullanılır
v ile puslarsın laneyi
kyle evade kaparsın

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Merhabalar forumda aradım ancak sanırım doğru kelimeleri yazamadığım için doğru sonuçlar çıkmadı, sc yi yeni yükledim sadece 4 5 tane on off vardı bunların tam açıklamaları ve yükleme sonrası sc kullanımı ile ilgili bir topic var mı acaba, teşekkürler, iyi oyunlar.
sa
bende onaylı üye olmak istiyorum ne yapabilirim
Post automatically merged:

space kombo
k evadeni kapatmak icin
shift menü
x son vuruş diğerlerini yazmışlar zaten arkadaslar
sa

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
space v x z tuşları shifttende ayar yapıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...