Süper Üye
Merhaba tutuştur ayarını nasıl yaparız? Otomatik atmasını istiyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
kanka onu cana göre ayarlabiliyoz mu örnek 100%50 altındayken atsın gibiaçık ztn default ayarlarında activatorde summonersa gel ordan ignite seçignite enabled açık olsun
Zaten otomatik atıyor hocam. Sadece adam gerçekten ölecekse atıyor. Boşa kullanmıyor yani. Can çeken birine karşın sen kendi elinde atmalısın ağır yara etkisi içinmerhaba tutuştur ayarını nasıl yaparız otomatik atmasını istiyorum
belli bir candan sonra oto atıyor tutuştura ölebilecek bir canla isekanka onu cana göre ayarlabiliyoz mu örnek 100%50 altındayken atsın gibi
hocam script en iyisini biliyor siz ona bırakınmerhaba tutuştur ayarını nasıl yaparız otomatik atmasını istiyorum
hocam o adamın canını yüzde 10 felan atıyor onu ayarlayamıyorsun diye biliyorumkanka onu cana göre ayarlabiliyoz mu örnek 100%50 altındayken atsın gibi
knk öyle değil işte o iş mesela krşına warwick geldi veya yasuo geldi can çalması yüksek tutuşturu erkenden atarsan can çalmasını kesip öldürebilirsin o bakımdan önemlien iyisi öldürrebiliyorken otamatik atması %50 olursa boş boş atar bence