LPReborn twitch bug

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Twitch> ayarlar kısmında W after AA diye bir sey olması lazım onu kapatman gerekiyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Twitch oynarken hiçbir ayarda w si açık olmamasına karşın her farma yaklaştığımda veya kuleye bile w atıyor çar otomatik. Hiçbir şekilde kapanmıyor ve engellenmiyor. Direk script olduğunu belli ettiriyor saçma saçma w atarak.
Çözümü bilen varsa çok iyi olur
i dont know this bug never tryed to played twitch

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
imkanı yok atmaması gerekiyor kapattıgına emın mısın combo kısmından W ayarına dikkatli bak
Aga cidden tek tek her ayara baktım hiledeki W yazan her şeyi kapadım ona rağmen her seferinde atıyordu can barı olan bir şeye yaklaştımmı veya sağ tık yaptımmı bu kadar belli edemezdi yani script olduğumu
Post automatically merged:

i dont know this bug never tryed to played twitch
it may be caused because I opened the hack after going into the game

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aga cidden tek tek her ayara baktım hiledeki W yazan her şeyi kapadım ona rağmen her seferinde atıyordu can barı olan bir şeye yaklaştımmı veya sağ tık yaptımmı bu kadar belli edemezdi yani script olduğumu
Post automatically merged:

it may be caused because I opened the hack after going into the game
yani bilmiyorum ki aklıma o ilk dedigim secenekten baska bir sey gelmiyor istersen cha config kullanıyorsan %appdata% kısmından LPRB klasörünü sil tekrardan at antrenman modunda loadla twitch alıp ayarı kapat öyle dene son tavsiyemi de verdim gerisi yorum kalabalığı olur zaten iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...