4 Nis 2022 #1 anakinrey Onaylı Üye Katılım 18 Şub 2017 Mesajlar 97 Tepki puanı 6 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Arkadaşlar LPreborn scriptle twich oynuyorum zehirini yani "e" sini script çok az canı kalınca çekiyor kendim çekince adam direkt olüyor ama script çekmiyor illaki çok düşük can olmalı bunu nasıl ayarlarım bıktım bu konuda... Son düzenleme: 4 Nis 2022
Arkadaşlar LPreborn scriptle twich oynuyorum zehirini yani "e" sini script çok az canı kalınca çekiyor kendim çekince adam direkt olüyor ama script çekmiyor illaki çok düşük can olmalı bunu nasıl ayarlarım bıktım bu konuda...
Çözüm C C cobratti 4 Nis 2022 Default olarak öldürmeye yakın olarak zehri çekiyor, ayarından bunu full stack E olarak değiştirin. Shift > Twitch > E settings Full stack E tik koyun
Default olarak öldürmeye yakın olarak zehri çekiyor, ayarından bunu full stack E olarak değiştirin. Shift > Twitch > E settings Full stack E tik koyun
4 Nis 2022 #2 cobratti C Süper Üye Katılım 9 Nis 2016 Mesajlar 1,037 Çözümler 31 Tepki puanı 136 Ödüller 11 10 HİZMET YILI Default olarak öldürmeye yakın olarak zehri çekiyor, ayarından bunu full stack E olarak değiştirin. Shift > Twitch > E settings Full stack E tik koyun Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Default olarak öldürmeye yakın olarak zehri çekiyor, ayarından bunu full stack E olarak değiştirin. Shift > Twitch > E settings Full stack E tik koyun
4 Nis 2022 Konuyu başlatan #3 anakinrey Onaylı Üye Katılım 18 Şub 2017 Mesajlar 97 Tepki puanı 6 Ödüller 8 9 HİZMET YILI cobratti' Alıntı: Default olarak öldürmeye yakın olarak zehri çekiyor, ayarından bunu full stack E olarak değiştirin. Shift > Twitch > E settings Full stack E tik koyun Genişletmek için tıklayın ... orda 2 tane tik var fakat durum halen aynı Oyla 0 Olumsuz oyla
cobratti' Alıntı: Default olarak öldürmeye yakın olarak zehri çekiyor, ayarından bunu full stack E olarak değiştirin. Shift > Twitch > E settings Full stack E tik koyun Genişletmek için tıklayın ... orda 2 tane tik var fakat durum halen aynı
4 Nis 2022 Yasaklandı #4 Mònica Franco M Banlı Üye Katılım 7 Şub 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 23 4 HİZMET YILI Go to the shift config broo Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Nis 2022 #5 cobratti C Süper Üye Katılım 9 Nis 2016 Mesajlar 1,037 Çözümler 31 Tepki puanı 136 Ödüller 11 10 HİZMET YILI anakinrey' Alıntı: orda 2 tane tik var fakat durum halen aynı Genişletmek için tıklayın ... 2 tik olmamalı, sadece full stack e tiki olsun. Oyla 0 Olumsuz oyla
anakinrey' Alıntı: orda 2 tane tik var fakat durum halen aynı Genişletmek için tıklayın ... 2 tik olmamalı, sadece full stack e tiki olsun.
5 Nis 2022 Konuyu başlatan #6 anakinrey Onaylı Üye Katılım 18 Şub 2017 Mesajlar 97 Tepki puanı 6 Ödüller 8 9 HİZMET YILI cobratti' Alıntı: 2 tik olmamalı, sadece full stack e tiki olsun. Genişletmek için tıklayın ... Çok teşekkürler deneyeceğim. Oyla 0 Olumsuz oyla
cobratti' Alıntı: 2 tik olmamalı, sadece full stack e tiki olsun. Genişletmek için tıklayın ... Çok teşekkürler deneyeceğim.