LpReborn UrfSpammer Ayarları Nasıl Yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilindiği üzere bazı şampiyonların scriptleri LPReborn da yok ben mesela Anivia oynamak istiyorum urfspammer dan anivia için nasıl bir ayar yapıp anivia için oynanışlı bir script olarak kullana bilirim urfspammer ı bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim teşekkürler

Not : Bu arada kendim denedim kurcaladım ama skill atmıyor sacma sapan atıyor işin içinden kendim çıkamıycağımı anladığım için post açıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ordan oynadığın heroya göre deneyerek seçebilirsin mesela ben viegoda herşeyi collision seçiyorum nispeten düzgün çalışıyo forumda bi zeri urfspam rehberi vardı onu oku ama zor değil deneyerek öğrenirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilindiği üzere bazı şampiyonların scriptleri LPReborn da yok ben mesela Anivia oynamak istiyorum urfspammer dan anivia için nasıl bir ayar yapıp anivia için oynanışlı bir script olarak kullana bilirim urfspammer ı bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim teşekkürler

Not : Bu arada kendim denedim kurcaladım ama skill atmıyor sacma sapan atıyor işin içinden kendim çıkamıycağımı anladığım için post açıyorum
deneyerek kendine hoş olanı seçersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
You can choose from there by trying it according to the hero you play, for example, I choose collision everything in viego, it works relatively well, there was a urfspam guide on the forum, read it, but it's not hard, you learn by trying

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
urf spam çalışmıyor bozuk raskele yerlere atıyor ben uğraştım biraz ama uğraşılcak gibi değil değmez

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
urfspam boş çalışmıyor sadece rastgele yerlere skill atıyor o kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
o ayarı açtığında doğru komboyu atar sana önerim anivia gibi ayarı olmayan heroları seçmemen kontrol sana kalıyor ama oynayabilirsen öne daha çok geçersin

Üye
3 HİZMET YILI
spamlamada olmuyor ama hero secerken sıkıntı olmuyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben her heronun olmadığını bilmiyordum hangi herolar var acaba hero sayısı az mı yoksa her role 1 er 2 şer hero düşüyor mu

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Deneyerek kendine hangisi rahatsa onu bulursun yoksa config ayarları var iternette onlar da olabilir

Karanlıkta gölgen bile seni yanlız bırakır
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Yetkililere sorabilirsin nasıl yapılacagını

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Graves için ayar yapan varmı nasıl yapabilirim ?
Kankam graves için urfspam yok , Normal ayarları gayet çalışıyor jungle clearda w yü kapa, R' yi oto kullanmak istiyorsan garanti kill olduğu durumlarda basıyor can azaltmak için filan atmıyor R onun haricinde ormanı perfect dönüyo ben script den sonra graves mainledim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bence script lig atlamak için kullanacağından 1 v 9 potansiyeli daha yüksek karakterler tercih edilmeli en başından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...