LpReborn UrfSpammer Ayarları Nasıl Yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilindiği üzere bazı şampiyonların scriptleri LPReborn da yok ben mesela Anivia oynamak istiyorum urfspammer dan anivia için nasıl bir ayar yapıp anivia için oynanışlı bir script olarak kullana bilirim urfspammer ı bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim teşekkürler

Not : Bu arada kendim denedim kurcaladım ama skill atmıyor sacma sapan atıyor işin içinden kendim çıkamıycağımı anladığım için post açıyorum
kanka o maçta oynıyacağın heroyu antreman modunda deneyerek yap ben böyle kullanıyorum

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
urfspammer ne işe yaradığını bilmiyordum daha .:::::D:peepoRun:

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
LoL'ün wiki tarzı bir sitesinde skillerle ilgili bilgiler veriyordu. Skill'in tam menzilini veya kalınlığı gibi özellikleri oradan yardım alabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk misilleme speeds ona çek rangeyide draw aç ordan rangeyi gösteriyo orda kendince en iyi şekilde ayarla

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Klasik ayarlarla urf oynayabilirsiniz, skill vurma şansını extreme olarak ayarlarsanız isabet şansı artar.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka bunu en iyi ayarlayabileceğin yer antrenman modu böyle cfgsi olmayan çarları urf spammer ayarlamak istiyorsan gir antrenman moduna orda skil delayına kadar hepğsini ayarlarsın

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum urf spam bozuk ayar yapman bir işe yaramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...