%70-80 win mi almak istiyorsun kardeşim, Oyun bilgisi yeterli1.Merhaba LPReborn Ustaları Size Sorular Yöneltmek İstiyorum
Size Sorum %70-80 Win Almak İçin LPReborn Script İçin Fikir Ve Önerileriniz Almak İstiyorum
2.Ban Yasaklanma Durumu Nasıl ?
Mesela 10 Hesapta Kaç Acc Ban Yer ?
sadece scripte bağlı kalarak oynamaman gerekir gerekirse bazı skilleri ve spelleri kendin atman gerekir. Ban durumu ise ban dalgası geldiği zaman kullanmaman gerekir1.Merhaba LPReborn Ustaları Size Sorular Yöneltmek İstiyorum
Size Sorum %70-80 Win Almak İçin LPReborn Script İçin Fikir Ve Önerileriniz Almak İstiyorum
Hocam bu bahsettigin ban dalgası dediğin olayın gelmesinin belli bir tarihi oluyormu genel olarak birde bir yılda kaç defa geliyordur bilgin varsa paylasırsan sevinirim.sadece scripte bağlı kalarak oynamaman gerekir gerekirse bazı skilleri ve spelleri kendin atman gerekir. Ban durumu ise ban dalgası geldiği zaman kullanmaman gerekir
4 aydır ban yemedim.%70 win alamazsın.Çünkü sc de birçok hero yok ve evade de yok.Mesela oyun taşıyacak viego-elise-kayn gibi herolar yok.%70 win almak için paralı sc almak zorundasın.1.Merhaba LPReborn Ustaları Size Sorular Yöneltmek İstiyorum
tam olarak bilmiyorumda dostum bi araştırsan iyi olurHocam bu bahsettigin ban dalgası dediğin olayın gelmesinin belli bir tarihi oluyormu genel olarak birde bir yılda kaç defa geliyordur bilgin varsa paylasırsan sevinirim.
tamamdir yinede teşekkürler.tam olarak bilmiyorumda dostum bi araştırsan iyi olur
belli etmediğin sürece ve fazla report yemediğin sürece sıkıntı yok1.Merhaba LPReborn Ustaları Size Sorular Yöneltmek İstiyorum
Oyun bilgim var 2013 ten beri oynuyorum sadece fazla pc başında durmaktan aynı hareketleri sergilemekten dolayı sağ bileğimden ameliyat olmam gerekiyor o yüzden sc kullanıyorum kendi oyun bilgimle %90 win rate ile dia4 cash flow yapıyorum veya kendim satıyorum%70-80 win mi almak istiyorsun kardeşim, Oyun bilgisi yeterli.
2.Hile Undelected ban yeme oranı düşük. Ama asla imkansız değil tabii, Ban yeme riski hala var ama Report yemezsen bir sorun çıkmaz.
yani ba yeme riski düşük hileyi bulma riskide bence eğer düşük elodaysan hileyi belli etmeden kullanırsan yani belki olarbilir1.Merhaba LPReborn Ustaları Size Sorular Yöneltmek İstiyorum