Onaylı Üye
Sanmıyorum dostum, Riot bu konuda gayet sıkı.merhaba öncelikle ben lolde lpreborn kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ve lol hesabım ban yemedi valorant a gireriken kapatıyordum bu sabah sebebsiz yere 2 valo hesabımda perma ban yedi birine 2.400 tl yatırmıştım sizce ticket atsam açarlarmı
peki lpreborn dan mı yedim senceSanmıyorum dostum, Riot bu konuda gayet sıkı.
açmazlar knk çünküü sen riot game oyunlarında çasmıssın atarsan belki lol hesabında gidermerhaba öncelikle ben lolde lpreborn kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ve lol hesabım ban yemedi valorant a gireriken kapatıyordum bu sabah sebebsiz yere 2 valo hesabımda perma ban yedi birine 2.400 tl yatırmıştım sizce ticket atsam açarlarmı
ağlıyacam olm ya 2.400 az para değil ticket attım lol hesabıma bağlı değil o valo hesabı :/açmazlar knk çünküü sen riot game oyunlarında çasmıssın atarsan belki lol hesabında gider
Valorantdaki anticheat çok iyi kanka baştan hata yapmıssınmerhaba öncelikle ben lolde lpreborn kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ve lol hesabım ban yemedi valorant a gireriken kapatıyordum bu sabah sebebsiz yere 2 valo hesabımda perma ban yedi birine 2.400 tl yatırmıştım sizce ticket atsam açarlarmı
Hileyi farklı hesaptamı yapmıştın?bende bi ara cs go hilesi yüzünden 2000tl değerindeki hesabımda perma ban yemiştim ancak defalarca ticket attım açmadılar uğraşma boşa derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?