Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valorant oynamaya tekrar başladım diye Scyi sildim ama şuan tekrar kullanmak istiyorum, Scyi en son vanguard görüyordu nasıl gözükmemesini sağlarım? En son Vanguard scyi görüp hesapları banladı da (Valo hesabım)
Riot Vanguard kapalıyken LPReborn'u rahatça kullanabilirsiniz. Riot Vanguard arkada açıkken LPReborn ile giriş yaparsanız da ban yiyebilirsiniz. Bundan dolayı Riot Vanguard'ı tamamen kapatmalı ya da kaldırmalısınız.
Kaldırmak için:
Denetim Masası -> Program Ekle veya Kaldır -> Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ya da Antivirüs programınız varsa bu adımlarla kaldırabilirsiniz.
Riot Vanguard kapalıyken LPReborn'u rahatça kullanabilirsiniz. Riot Vanguard arkada açıkken LPReborn ile giriş yaparsanız da ban yiyebilirsiniz. Bundan dolayı Riot Vanguard'ı tamamen kapatmalı ya da kaldırmalısınız.
Kaldırmak için:
Denetim Masası -> Program Ekle veya Kaldır -> Riot Vanguard, FaceIT Anticheat ya da Antivirüs programınız varsa bu adımlarla kaldırabilirsiniz.