Çözüldü LPReborn Vayne E atmıyor ve kule altı farm sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Vayne script oynarken Vayne E'yi bir türlü düzgün atamıyor. Mesela Katarina ultisine bir kere bile E attığını görmedim. E atabileceği tonlarca yer varken atmıyor hatta bazen duvar dibinde duran düşmana bile atmıyor, ben atıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ve bazen de kule altı minyon alırken sorun yaşıyor. Çoğu zaman bu sebepten büyük minyonu kaçırıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Vayne E sıkıntısı var maalesef fakat gapcloser açarak örneğin katarina üzerine e attığı an veya rengar üzerine atladığı an otomatik e attırabilirsin gapcloserden oradaki karakteri seçerek. Farm olayı da şu şekilde bahsettiğin şey muhtemelen örneğin kule 2 hit atıyor 3. hiti senin atman gerekirken kulenin 2. hitinden önce son anda hile vuruyor ve minyona son vuruşu kule yapıyor. Bunun çözümü için GamePing ayarlaman gerekiyor. Ayarı da şu şekilde; Örneğin pingin oyun içi 30 ise orayı +10 ekleyerek hesaplıyorsun 40 yapıyorsun düzenli son vuruş atıyor o şekilde.
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
misc kısmından ayar yapabilirsin + z tuşuna bastıgında pozisyon varsa otomatik atar.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
diğerlerinin ultisini bozacak bir e attığını bende çok görmedim ama zaten semi manuel e bu yüzden var ayrıca bi ayarı oldugunu görmedim

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI

TFlerde hep basıyorsan sıkıntı olur bir kere yapıp savaşın geri kalanını kite ile yapmak lazım. Mesela kata ultisinden bahsetmişsin ona e yi senin atman lazım sc atmaz. Bir maçta vayne ile sc denemiştim komboya bastığımda rakip sadece duvarın yanındaysa e atıyordu ondan sonra sadece düz vuruş atıyordu. Kombo herosu değil zaten.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk e ayarlarında tehlike seviyesi var low medium high a bu seviyelere göre atıyo seviyeyi ayarlıyabiliyon

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
dostum tam olarak bir ayarı yok aslında onun ama elinle atı ver her şeyi sc mi yapsın

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
low mid high dan kastı nedir örnekle açıklayabilir misin sana zahmet
knk örnek işte yüksek orta düşük tehlike anlamında karşıda kata çok kasmıştır yüksek tehlike yapıyon en kritik durumda ölceğin zaman duvara stun atabiliyorsa oto kendisi atıyor low da düşük ihtimal adam varsa atıyo direk

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam z tuşuna basarsan kombo sırasında bulduğu an atacaktır. onun dışında full komboda çekeyim diyorsan e nin yanlış bilmiyorsam tehlike seviyesini düşürebilirsin bi tık.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Onun ayarı yapılıyor diye biliyorum hocam. Her skile atmıyor çünkü üzerine dash atan skillere falan öncelik veriyor.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum bende vayne oynuyorum challanger config kullanıyorum hiç bir ayar değiştirmeden oynuyorum yani. bende böyle bir sorun yok üzerime ani bir atılım gelince q ile veya e atarak kaçıyor eğer adamı duvara atabilecek bir pozisyon olursa direk duvara atıyor. pozisyon olman da önemli sadece space basarak olmuyor yani.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum bende vayne oynuyorum challanger config kullanıyorum hiç bir ayar değiştirmeden oynuyorum yani. bende böyle bir sorun yok üzerime ani bir atılım gelince q ile veya e atarak kaçıyor eğer adamı duvara atabilecek bir pozisyon olursa direk duvara atıyor. pozisyon olman da önemli sadece space basarak olmuyor yani.
agam kitabın ortasından konuşmuş

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Vayne script oynarken Vayne E'yi bir türlü düzgün atamıyor. Mesela Katarina ultisine bir kere bile E attığını görmedim. E atabileceği tonlarca yer varken atmıyor hatta bazen duvar dibinde duran düşmana bile atmıyor, ben atıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ve bazen de kule altı minyon alırken sorun yaşıyor. Çoğu zaman bu sebepten büyük minyonu kaçırıyorum.
karakterler için özel pluginler yükleyebileceğimiz bir arayüze sahip mi acaba?

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dostum o configi nerden buldun banada verir misin ben oyunun bana verdigi ayarla oynuyorum oto e fln atıyor challenger nasıl merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...