Çözüldü LPReborn Vayne E atmıyor ve kule altı farm sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Vayne script oynarken Vayne E'yi bir türlü düzgün atamıyor. Mesela Katarina ultisine bir kere bile E attığını görmedim. E atabileceği tonlarca yer varken atmıyor hatta bazen duvar dibinde duran düşmana bile atmıyor, ben atıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ve bazen de kule altı minyon alırken sorun yaşıyor. Çoğu zaman bu sebepten büyük minyonu kaçırıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Vayne E sıkıntısı var maalesef fakat gapcloser açarak örneğin katarina üzerine e attığı an veya rengar üzerine atladığı an otomatik e attırabilirsin gapcloserden oradaki karakteri seçerek. Farm olayı da şu şekilde bahsettiğin şey muhtemelen örneğin kule 2 hit atıyor 3. hiti senin atman gerekirken kulenin 2. hitinden önce son anda hile vuruyor ve minyona son vuruşu kule yapıyor. Bunun çözümü için GamePing ayarlaman gerekiyor. Ayarı da şu şekilde; Örneğin pingin oyun içi 30 ise orayı +10 ekleyerek hesaplıyorsun 40 yapıyorsun düzenli son vuruş atıyor o şekilde.
live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Vayne E sıkıntısı var maalesef fakat gapcloser açarak örneğin katarina üzerine e attığı an veya rengar üzerine atladığı an otomatik e attırabilirsin gapcloserden oradaki karakteri seçerek. Farm olayı da şu şekilde bahsettiğin şey muhtemelen örneğin kule 2 hit atıyor 3. hiti senin atman gerekirken kulenin 2. hitinden önce son anda hile vuruyor ve minyona son vuruşu kule yapıyor. Bunun çözümü için GamePing ayarlaman gerekiyor. Ayarı da şu şekilde; Örneğin pingin oyun içi 30 ise orayı +10 ekleyerek hesaplıyorsun 40 yapıyorsun düzenli son vuruş atıyor o şekilde.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...