Onaylı Üye
TF lerde evet.hep komboyamı basıyorsun
TF lerde evet.
low mid high dan kastı nedir örnekle açıklayabilir misin sana zahmetknk e ayarlarında tehlike seviyesi var low medium high a bu seviyelere göre atıyo seviyeyi ayarlıyabiliyon
knk örnek işte yüksek orta düşük tehlike anlamında karşıda kata çok kasmıştır yüksek tehlike yapıyon en kritik durumda ölceğin zaman duvara stun atabiliyorsa oto kendisi atıyor low da düşük ihtimal adam varsa atıyo direklow mid high dan kastı nedir örnekle açıklayabilir misin sana zahmet
agam kitabın ortasından konuşmuşdostum bende vayne oynuyorum challanger config kullanıyorum hiç bir ayar değiştirmeden oynuyorum yani. bende böyle bir sorun yok üzerime ani bir atılım gelince q ile veya e atarak kaçıyor eğer adamı duvara atabilecek bir pozisyon olursa direk duvara atıyor. pozisyon olman da önemli sadece space basarak olmuyor yani.
karakterler için özel pluginler yükleyebileceğimiz bir arayüze sahip mi acaba?Vayne script oynarken Vayne E'yi bir türlü düzgün atamıyor. Mesela Katarina ultisine bir kere bile E attığını görmedim. E atabileceği tonlarca yer varken atmıyor hatta bazen duvar dibinde duran düşmana bile atmıyor, ben atıyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ve bazen de kule altı minyon alırken sorun yaşıyor. Çoğu zaman bu sebepten büyük minyonu kaçırıyorum.
dostum o configi nerden buldun banada verir misin ben oyunun bana verdigi ayarla oynuyorum oto e fln atıyor challenger nasıl merak ettimdostum bende vayne oynuyorum challanger config kullanıyorum hiç bir ayar değiştirmeden oynuyorum yani. bende böyle bir sorun yok üzerime ani bir atılım gelince q ile veya e atarak kaçıyor eğer adamı duvara atabilecek bir pozisyon olursa direk duvara atıyor. pozisyon olman da önemli sadece space basarak olmuyor yani.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/dostum o configi nerden buldun banada verir misin ben oyunun bana verdigi ayarla oynuyorum oto e fln atıyor challenger nasıl merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?