29 May 2022 #1 toxit Uzman Üye Katılım 22 Mar 2020 Mesajlar 235 Tepki puanı 15 Ödüller 6 Yaş 26 6 HİZMET YILI beyler son güncellemeden sonra zedde combolar bozuldu e leri felan atmıyo kendi kafasına göre ulti atıyo bende sizdede oldumu bu
beyler son güncellemeden sonra zedde combolar bozuldu e leri felan atmıyo kendi kafasına göre ulti atıyo bende sizdede oldumu bu
29 May 2022 #2 jamiryoo 46c FBI dan çok yetkim var ulan benim Süper Üye Katılım 23 Ara 2017 Mesajlar 749 Çözümler 12 Tepki puanı 77 Ödüller 8 8 HİZMET YILI toxit' Alıntı: beyler son güncellemeden sonra zedde combolar bozuldu e leri felan atmıyo kendi kafasına göre ulti atıyo bende sizdede oldumu bu Genişletmek için tıklayın ... dün ki güncellemden sonra düzeldi bu sorun ben bugün oynadım zed, gayette güzel atıyor e yi.
toxit' Alıntı: beyler son güncellemeden sonra zedde combolar bozuldu e leri felan atmıyo kendi kafasına göre ulti atıyo bende sizdede oldumu bu Genişletmek için tıklayın ... dün ki güncellemden sonra düzeldi bu sorun ben bugün oynadım zed, gayette güzel atıyor e yi.
29 May 2022 #3 fatihsemi Süper Üye Katılım 12 Eki 2016 Mesajlar 822 Çözümler 5 Tepki puanı 104 Ödüller 11 Yaş 26 Sosyal 9 HİZMET YILI yani daha biraz önce oynadım sorun yoktu bidaha bak istersen
29 May 2022 #4 aligator5252 A Üye Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 28 4 HİZMET YILI düzelmiş olması lazım
29 May 2022 #5 kokunlo Seçkin Üye Katılım 25 Ağu 2016 Mesajlar 309 Çözümler 2 Tepki puanı 30 Ödüller 11 9 HİZMET YILI özellikle fiorada oluyordu bu skilleri atmıyor kafasına göre takılıyodu falan bikaç heroda da düz vuruş atmıyordu sanırım düzeltme getirdiler
özellikle fiorada oluyordu bu skilleri atmıyor kafasına göre takılıyodu falan bikaç heroda da düz vuruş atmıyordu sanırım düzeltme getirdiler
29 May 2022 #6 monchéri Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba Emektar Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 1,736 Çözümler 106 Tepki puanı 418 Ödüller 8 Sosyal 5 HİZMET YILI toxit' Alıntı: beyler son güncellemeden sonra zedde combolar bozuldu e leri felan atmıyo kendi kafasına göre ulti atıyo bende sizdede oldumu bu Genişletmek için tıklayın ... hocam temp dosyalarını sil lprb sil tekrar injectle ve güzel config seç
toxit' Alıntı: beyler son güncellemeden sonra zedde combolar bozuldu e leri felan atmıyo kendi kafasına göre ulti atıyo bende sizdede oldumu bu Genişletmek için tıklayın ... hocam temp dosyalarını sil lprb sil tekrar injectle ve güzel config seç
30 May 2022 #7 ryhmetiko R Onaylı Üye Katılım 5 May 2022 Mesajlar 65 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 31 4 HİZMET YILI HakYiyenHacker' Alıntı: dün ki güncellemden sonra düzeldi bu sorun Genişletmek için tıklayın ... ahahahahaaha
HakYiyenHacker' Alıntı: dün ki güncellemden sonra düzeldi bu sorun Genişletmek için tıklayın ... ahahahahaaha
30 May 2022 #8 unİQUEdeaf Onaylı Üye Katılım 28 May 2022 Mesajlar 63 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI Bir çok bu tarz konu gördüm, son güncellemeden sonra olan bir sorun. Yakında güncelleyecektirler.
30 May 2022 #9 bilalaksoy6161 B Onaylı Üye Katılım 24 May 2022 Mesajlar 145 Tepki puanı 8 Yaş 26 4 HİZMET YILI theeren5454' Alıntı: hocam temp dosyalarını sil lprb sil tekrar injectle ve güzel config seç Genişletmek için tıklayın ... configleri nerden buluyorsunuz acabaa ?yardımcı olur musunuz
theeren5454' Alıntı: hocam temp dosyalarını sil lprb sil tekrar injectle ve güzel config seç Genişletmek için tıklayın ... configleri nerden buluyorsunuz acabaa ?yardımcı olur musunuz
30 May 2022 #10 Cakicii C Süper Üye Katılım 7 Eki 2021 Mesajlar 628 Tepki puanı 29 Ödüller 4 4 HİZMET YILI Öyle bir sorun yok bende. Scriptin ayarları sıfırlanmış olabilir ayar yaptıysan. Ayarları kaydet güncelleme geldikten sonra yeniden yükle istersen
Öyle bir sorun yok bende. Scriptin ayarları sıfırlanmış olabilir ayar yaptıysan. Ayarları kaydet güncelleme geldikten sonra yeniden yükle istersen