default ayarlarla gayet iyi ama gerçekdende diyer karakterlerle yarışamaz ara sıra deyişiklik olsun diye alıyorum bencede o kadar övülmeyi hak etmiyorArkadaşlar yorumda gördüm, herkes ısrarla Samira'yı tavsiye etmiş de alayım deneyım dedım. 9 maç attım, URF'ta 8'i lose. Skorlarda 3/11, 4/12, 5/7, toplam hasarda 28K'yı gecmemısımdır. Ben Sivirle, Corkiyle Viktorla 80K aşagı vurmuyorum script ile. Ama bu Samira övüldüğü gibi hiç değil gibi veya farklı ayarlar mı gerekıyor?
Gold exp de kapalı küçük kardeşim benim. Kullandığın script free bir sc. Bu yüzden gelipte burada ahkam kesmene gerek yok, yaşına veriyorum.kardeşim keşke önce kullandığın programa hakim olsan da ona göre yorum yapsan. Gold exploit açık kaldıgı icin öyle oluyor başka tuşa atarsan açma şansın olmaz yanlışlıkla ve sorunla karşılaşmazsın.
allah allah ya tüh şansa bak sana denk gelenlere bak sağa sola random gidiyor demek ki benim %80 wr yaptıgım samira sc, senin o endam bilgisayarında açıldığında random sağa sola gidiyor ha, tüh be iyisin neyse devam bu script işlerini bitirmişsin başarılar kardeşim silver elonda eğlenmene bak iyi eğlenmelerGold exp de kapalı küçük kardeşim benim. Kullandığın script free bir sc. Bu yüzden gelipte burada ahkam kesmene gerek yok, yaşına veriyorum.
Artık susucak mısınallah allah ya tüh şansa bak sana denk gelenlere bak sağa sola random gidiyor demek ki benim %80 wr yaptıgım samira sc, senin o endam bilgisayarında açıldığında random sağa sola gidiyor ha, tüh be iyisin neyse devam bu script işlerini bitirmişsin başarılar kardeşim silver elonda eğlenmene bak iyi eğlenmeler