Her an ban yerim diye korkuyorumEkli dosyayı görüntüle 75427
Belki daaha da kasmayı deneyebilirim ama 1 haftada bu kadar olduhile güzel
genelde hangi lane ve şampiyonları kullanıyosun dostumEkli dosyayı görüntüle 75427
gene güzel kasmışsın bişey sorucam ne kadar belli etmemeye çalışıyon nasıl kullanıyosun lprebornu söylermisin?Ekli dosyayı görüntüle 75427
tebrikler kankamEkli dosyayı görüntüle 75427
Sonra da üst liglere çıkmak için script kullananların sayısı artıyordostum tr de oynuyoruz insanlara şunu al şunu yap dediğimde bana akıl verme işine bak diyorlarüstelik bu pasif veya daha agresif oynamasıylada alakalı değil oyun bilgileri o kadar düşük ki nerede ne yapacaklarını bilmiyorlar bana suç atıyorlar haliyle bende tilt oluyorum
tek başına iken bot lane oynama bence ben hiç bot lane oynamadım mid top jg oynane kadar bende scriptle oynasamda yanımdaki sup hata yapınca aşırı tilt oluyorum 1.5 haftadır platta kaldım![]()
peakım dia2 zaten, hızlı kasmakta oyun bilgisine dayanıyor oyunu nasıl kazandıracağını bilmen gerekbanlanmadan bu kadar hızlı kasabilme konusunda tavsiye verebilirsen sevinirim uzun zamandır girmedim oyuna yıllar oldu
Orası doğrudur tabi ama özellik olarak evade kapalı sadece kite vs yaparak mı kullanıyorsun mesela onun gibitek başına iken bot lane oynama bence ben hiç bot lane oynamadım mid top jg oyna
Post automatically merged:
peakım dia2 zaten, hızlı kasmakta oyun bilgisine dayanıyor oyunu nasıl kazandıracağını bilmen gerek