Odin Borson
Uzman Üye
dostum gerçekten eline sağlık bize de ustalığa kadar çıktığın yolda öğrenip geliştiğin kısımları anlatır mısın
evet hocamHocam kullandığınız cfg kendi ayarlarınız mi acaba
kendi ayarlarım var usta onlarla oynuyorumevade kullanıyor musun ? ve normal ayarlarda mı kullanıyorsun ?
ne demek hocam her zamanHocam merhaba, LoL de hile kullanan biri değildim fakat dün bir deneme amaçlı yan hesapta Tw oynayayım dedim ama inanılmaz zorlandım. Tw için önerin var mı? Genel olarak heroların hakimiyeti zor mu
normal de de challenger olan birisiydim sadece freshde sınırları zorladım adc de ve açıkcası eğlenceliydi benim içindostum gerçekten eline sağlık bize de ustalığa kadar çıktığın yolda öğrenip geliştiğin kısımları anlatır mısın
bende indircem önce onaylı kullanıcı olcamÖncelikle merhaba, LPReborn kullanarak bir fresh hesap kastım TR sunucusunda ne kadar sürede banlatmaz diye fakat şu an grandmaster olmak üzere hesap ve hâlâ ban yemedi. Hileyi kesinlikle öneriyorum, güzel eğlenceli bir serüven oldu
Ekli dosyayı görüntüle 75425
Ekli dosyayı görüntüle 75426
Öncelikle merhaba, LPReborn kullanarak bir fresh hesap kastım TR sunucusunda ne kadar sürede banlatmaz diye fakat şu an grandmaster olmak üzere hesap ve hâlâ ban yemedi. Hileyi kesinlikle öneriyorum, güzel eğlenceli bir serüven oldu
Ekli dosyayı görüntüle 75425
Ekli dosyayı görüntüle 75426kogmaw ve twıcth den başka hero oynadın mı ve hangılerı
71Win raten kaç