its not fair i found love
Süper Üye
gayet haklı bir isyan seninkisihak veriyorum cok geliyor ama bide şoyle düşün karsıya sc geliyor diye isyan edip yükseltilsin istiyoruz ama gelmedigi zaman kaç tane el becerisiyle oynayan adamın hakkına giriyoruz
her maçına gelmesi adamın kullanmaması anlamına gelmez sen düzgün oynadıktan sonra isterse 5 ide sc olsun genede oyunu winlersin bazende adil olmal lazım zaten eni sonu açanlar ban yiyecek tadını çıkartıyorlarBence yükseltilmeli artık. Her maçıma gelmeye başladı, tadını pek çıkaramıyorum. Onun da kullanmasına rağmen beni aşırı linçliyorlar.
burada 500 mesaj kasmak yerine başka foruma gidecek para vermeyi tercih edecek çok insan var forumun aktifligi düşer boş boş konu açmayın.Bence yükseltilmeli artık. Her maçıma gelmeye başladı, tadını pek çıkaramıyorum. Onun da kullanmasına rağmen beni aşırı linçliyorlar.
Diyene bak 55 mesaj 2017 den beri siteyi neden kullandığın aşikarburada 500 mesaj kasmak yerine başka foruma gidecek para vermeyi tercih edecek çok insan var forumun aktifligi düşer boş boş konu açmayın.
sen tadını çıkart diye biz niye eziyyet çekelim ?Bence yükseltilmeli artık. Her maçıma gelmeye başladı, tadını pek çıkaramıyorum. Onun da kullanmasına rağmen beni aşırı linçliyorlar.
Neyin eziyeti onaylı üye bile değilsinsen tadını çıkart diye biz niye eziyyet çekelim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?