LPReborn'un üye grubu yükseltilmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba, onaylı üye olmak için 1 hafta ve 50 mesajınızın olması gerekiyor. Hile açmak isteyen birisi 1 hafta boyunca forumda aktif olması zorunda zaten önünüze gelen hileler ücretli. Hilelerde olabilir, bazı arkadaşlar süper üye olsun diyor. Bu kadar bencil olmayınız, hileyle oynamak isteyen birisi zaten 1 hafta boyunca forumda olması gerekli. Moderatör arkadaşlar zaten boş mesaj atan arkadaşların mesajlarını siliyor iyi forumlar dilerim.

Benim görüşüm bir hafta uzun bir süre zaten böyle kalması kaafi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
kerem
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
forum üyelere açık hileler sayesinde büyüyor zaten.rastgele hile açmak isteyen birisi neden süper üye olmayı beklesin ki

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
forum üyelere açık hileler sayesinde büyüyor zaten.rastgele hile açmak isteyen birisi neden süper üye olmayı beklesin ki
Hayır,süper üye olan arkadaşların amacı şu 500 mesaj boşunamı kastık kankacım hayır gidip rustta süper üyelere seçkin üyelere özelde hile var yani

kerem
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hayır,süper üye olan arkadaşların amacı şu 500 mesaj boşunamı kastık kankacım hayır gidip rustta süper üyelere seçkin üyelere özelde hile var yani
mesajı kasmak için değil insanlara yardım etmek ve sorularını cevaplamak için atmıyor musun?

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
mesajı kasmak için değil insanlara yardım etmek ve sorularını cevaplamak için atmıyor musun?
Dostum mesaj kasmak için yardım adında internetten araştırıp mesaj yazıyor işte olay bu taktiğide bu istesem 1000 mesajda kasarım böyle

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bence de yukarı çekilebilir ama 1 2 ay sonra falan ideal olur

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hileler ne kadar çok kişi tarafından kullanılırsa o kadar çabuk detect oluyor veya fixleniyor. Bu fikri savunan arkadaşların olayı biz aylar, belkide yıllar boyunca bu foruma emek verdik, hile kullanırken 2 gün sonra detect olmasın, hemen ban yemeyelim istiyorlar. Şu an bu fikri savunmanın tek nedeni eğer yükseltilirse bu hileyi kullanamayacak olman. Şahsi olarak ben ister onaylı üye ister süper üyeye açık olsun kullanmayacağım. Sadece isteyenlerin asıl isteme nedenini açıkladım. İyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ben şu ana kadar kullanmadım, sanırım kullanmayacağım da. Forumda 6 yılım var ayriyetten süper üyeyim ama "Onaylı üye" de kalması mantıklı. Şu an LPRB uzun süredir fixlenmedi diye biliyorum. İnsanların bu foruma gelmesi ve kalması için belli hileler düşük seviyede olması gerekiyor. Yani bir bakıma r*klam gibi de düşünebilirsiniz. Çünkü Süper üye cidden emek istiyor, 600 mesaj atmak kolay değil. En az 1-2 ay uğraşması gerekiyor insanın. İnsanlar bu mesajları kasana kadar zaten gider başka foruma. O yüzden onaylı üye olması şimdilik yeterli gibi duruyor.

Bir de valorantın ultra üyeye çekilmesi şoku olacak :D

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Super üye olmak yerine onaylı üyenin gereksinimlerini artırabilirler. Daha mantıklı olur diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1 hafta aşırı kısa bir süre, ayrıca foruma katkıda bulunup yararlı etkileşimlerle bu hileyi kullanıyor insanlar eğer herkes 1 haftada erişirse onların da hile deneyimi olumsuz manada etkilenir.

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Hileler ne kadar çok kişi tarafından kullanılırsa o kadar çabuk detect oluyor veya fixleniyor. Bu fikri savunan arkadaşların olayı biz aylar, belkide yıllar boyunca bu foruma emek verdik, hile kullanırken 2 gün sonra detect olmasın, hemen ban yemeyelim istiyorlar. Şu an bu fikri savunmanın tek nedeni eğer yükseltilirse bu hileyi kullanamayacak olman. Şahsi olarak ben ister onaylı üye ister süper üyeye açık olsun kullanmayacağım. Sadece isteyenlerin asıl isteme nedenini açıkladım. İyi forumlar.
Bu görüşe tamamiyle katılıyorum. Eğer olası bir durumda Hilelerin üye grubu yükseltilirse bu arkadaş kullanamayacak büyük ihtimal istediği ben foruma sadece hileyi açmak için gireyim mesaj aktiflik bunlarla uğraşamam o yüzden yükselmemesini istiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sadece süper üyelere olmasını isteyen arkadaşlar dikkat ettiyseniz süper üye veya daha üstü burada süper üye olup mesaj kasmaya calisip ücretsiz ve public bir hileyi kullanmak için neredeyse 2 ay emek vermem verecek kimsede yok bu hilenin kullanılması için süper üye olma gereksinimi tamamen saçmalıktan ibaret forumun aktifligini düşürür. örnegin ben sadece lpreborn ve hakkındaki konulara bakmak için giriyorum. erişemedigim birşeyin konusuna bakmak için girmem bu mantıktan yola çıkın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum yine bencilliğe giriyor kaç yıl olmuş hile hala fixlenmemiş şimdimi fixlenecek? az mantıklı düşünseniz cevabı çıkıyor zaten

Bu görüşe tamamiyle katılıyorum. Eğer olası bir durumda Hilelerin üye grubu yükseltilirse bu arkadaş kullanamayacak büyük ihtimal istediği ben foruma sadece hileyi açmak için gireyim mesaj aktiflik bunlarla uğraşamam o yüzden yükselmemesini istiyor.
Kardeşim benim foruma herkes onun için giriyor bildiğim konu varsa gidip yardımcı veya tavsiyede bulunuyorum herkes hileler için geliyor foruma ne sanıyorsun sen sanki ilk hile için gelmedin
:blushzoom:

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Merhaba,Onaylı üye olmak için 1 hafta ve 50 mesajınızın olması gerekiyor. Hile açmak isteyen birisi 1 hafta boyunca forumda aktif olması zorunda zaten önünüze gelen hileler ücretli hilelerde olabilir bağzı arkadaşlar süper üye olsun diyor bu kadar bencil olmayınız hileyle oynamak isteyen birisi zaten 1 hafta boyunca forumda olması gerekli moderatör arkadaşlar zaten boş mesaj atan arkadaşların mesajlarını siliyor iyi forumlar dilerim.

Benim görüşüm 1 hafta uzun bir süre zaten böyle kalması kAfi
evet misal ben şuan 41 mesajdayım ve meşgulüm belki 3 haftadır bişeyler yapmaya çalışıyorum

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Kardeşim benim foruma herkes onun için giriyor bildiğim konu varsa gidip yardımcı veya tavsiyede bulunuyorum herkes hileler için geliyor foruma ne sanıyorsun sen sanki ilk hile için gelmedin
Dostum senin buraya gelme niyetin bu olabilir ama şunu karıştırıyorsun senin kendi düşüncelerin ve isteklerin var herkesin senin gibi olmasını bekleyemezsin. Ben uzun süredir Samimi ve aktif bir forum ortamı arıyorum eskiden forumlar çok yaygındı artık bu tarz forumlar bulmak çok zor ki forumda sadece hilelere yönelik içerikler yok her alanda konu açıp tartışıp aktif olabiliyorsun bunun yanında istersen de hilelere erişebiliyorsun O yüzden lütfen yorum yaparken kendi adınıza konuşursanız burada kimse zor duruma girmez. Ben hilelerin yanı sıra hergün müsait oldukça ve düzenli olarak foruma girip Yeni açılan konulara bakarım bir fikrim veya çözümüm varsa belirtirim aktiflik sağlarım yeni tecrübeler ve arkadaşlar edinirim. Sen bu forumu sırf hileleri kullanmak olarak niteleyebilirsin fakat ben öyle nitelendirmiyorum. İyi Forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkes kendine göre haklı yükselirse hileler oldukça azalır buda daha keyifli olur 1hafta abarttığınız kadar uzun bir süre değil :D

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Moderatör arkadaşlar boş mesaj atan mesajları siliyor diyor. Bu mesajları silenler insan değil mi? Neden boş boş yorum yapıyorsunuz. Elinden uyuşturucusunu almış bağımlı gibi sağa sola sallamayın.

1 hafta aşırı kısa bir süre, ayrıca foruma katkıda bulunup yararlı etkileşimlerle bu hileyi kullanıyor insanlar eğer herkes 1 haftada erişirse onların da hile deneyimi olumsuz manada etkilenir.
ya tamam hileyi siteyi vs. büyümesine büyük katkısı var da bence 1 hafta bile bana göre uzun bi süre

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bu kafayı cidden anlamıyorum hileyi sadece 3-5 kişi kullanınca kendilerini elit sanacaklar ve olan forumun itibarına olacak, kimse düşünmüyor tek ücretsiz hile burada paylaşılmıyor herkes ücretsiz kullanmıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...