LPReborn'un üye grubu yükseltilmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba, onaylı üye olmak için 1 hafta ve 50 mesajınızın olması gerekiyor. Hile açmak isteyen birisi 1 hafta boyunca forumda aktif olması zorunda zaten önünüze gelen hileler ücretli. Hilelerde olabilir, bazı arkadaşlar süper üye olsun diyor. Bu kadar bencil olmayınız, hileyle oynamak isteyen birisi zaten 1 hafta boyunca forumda olması gerekli. Moderatör arkadaşlar zaten boş mesaj atan arkadaşların mesajlarını siliyor iyi forumlar dilerim.

Benim görüşüm bir hafta uzun bir süre zaten böyle kalması kaafi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
insanlar zaten buraya hile kullanmak için geliyorlar niye onların gelmesine engel olasın ki

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kesinlikle katılıoyorum gayet yeterli bence

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hile açmak isteyen birisi onaylı üye olmak bile zor geliyordur süper üyede biraz zor olunduğu için yeni gelen kişilere haksızlık olur.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Öncelikle değerli fikriniz için teşekkür ederiz. Hilelerin hangi üye gruplarına açık olacağını kurucularımız belirlemektedir. Üye gruplarına göre sınırlandırma getirilirken de birden çok ön koşul göz önüne alınmaktadır ve buna uygun şekilde belirli üye grupları seçilmektedir. Şu anlık LPReborn için üye grubu Onaylı Üye ve üstü üye gruplarına açık kalmaya devam edecektir. İyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...