Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
patchlerin üzerine güncel tutmaya devam ederler ama ekleme çıkarma olacağını sanmıyorum ayrıca güncellenmeye devam edilmesi sezon 13'e bağlı şuan için sadece güncel tutacaklarını düşünüyorum
bu hileye yeni güncellemeler eklenecegini duydum, yani dah üstün doc yeteneği ve yeni karakterlerin scriptleri eklenebilir. kaynagım saglam moderator den bilgi aldim
yavaş yavaş eklencegi soylenmişti cok oldu bu duyumu alanı ama belirgin birşey daha olmadı sanırım en kötü yeni cıkan heroların ezevade spells kısmında yeri olsa fena olmazdı vex i hiç bi türlü dodgelemiyor mesela
update gelir ufak tefek eklentiler olabilir ama yenisinin sıfırdan yapılacağını sanmıyorum, yapılsa bile altyapı aynı olur.
Kolay değildir böyle şeyleri yazmak..
yeni script çıkacağını düşünmüyorum fakat var olan scriptin üzerine güncellemeler yapılabilir çünkü bu konuda gelen istekler bir hayli fazla ve forum yetkililerinin de önerilerimizi bir noktada ciddiye aldıklarını düşünüyorum