Üye
pupg de seviye 13 geldiğimde hile olmadığı halde 4 tane hesabım oyunum kapalı iken ban yedi hile önceden kullandım sebebini bir türlü bulamadım.
Yerinde olsam oyunu silip tekrar yüklerim buga girmiştir belki oyunoyun oynarkende atmıyor oyunu kapatıyorum sobradan açtığımda bır bakıyorum ban yemişim hiç birşey anlamış değilim kafayı yicem
yaptım kardeşim olmadı malesefYerinde olsam oyunu silip tekrar yüklerim buga girmiştir belki oyun
Arka planda program açık kalmasın iyi baktınmı kanka ?yaptım kardeşim olmadı malesef![]()
Konuyla ilgili daha bilgili birinin yazmasını beklemelisin maalesef yardımcı olamayacağım sanayaptım kardeşim olmadı malesef![]()
peki ne yapmalıyım kardeşimBilgisayarında hile duruyorsa, ki genelde hileler dosyaların içine yerleşir sen sildim sansanda silinmez. oyuna normal girince bile ban yersin
Buga gireceğini pek sanmamYerinde olsam oyunu silip tekrar yüklerim buga girmiştir belki oyun
Biraz düşününce banada mantıksız geldi belki hwid sini takibe almışlardırBuga gireceğini pek sanmam