Lütfen söyleyin kekemeler güvenlik olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Güvenlik derken body guardian dan bahsediyorsanız olabilme ihtimali fazla yok gibi hocam, Clubtakiler falan bilmiyorum artık. Fakat bildiğimiz özel şirketlerin güvenlik görevlisinden yada devlete bağlı bir güvenlik görevlisinden bahsediyorsan olmaması için neden yok tabi. Tabiki benim dediklerimin pek bir önemi yok fazla bilmiyorum sadece düşüncelerimi yazdım. Ayriyetten kekemelik tedavi edilebilir bir konuşma bozukluğu diye biliyorum.

Üye
9 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
Güvenlik derken body guardian dan bahsediyorsanız olabilme ihtimali fazla yok gibi hocam, Clubtakiler falan bilmiyorum artık. Fakat bildiğimiz özel şirketlerin güvenlik görevlisinden yada devlete bağlı bir güvenlik görevlisinden bahsediyorsan olmaması için neden yok tabi. Tabiki benim dediklerimin pek bir önemi yok fazla bilmiyorum sadece düşüncelerimi yazdım. Ayriyetten kekemelik tedavi edilebilir bir konuşma bozukluğu diye biliyorum.

Bir forumda gördüm bu soruyuda hoşuma gitti hocam , bakalım ne dicekler bizim forum ailesi diye bir sorayım dedim.

Bu arada hocam güvenlik belediye v.s

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kekemelik önemli bişe değil sen pratiklerle bile üstesinden gelirsin, bu iş için kulakla alakalı duymama sorunun varsa o zaman almıyorlar diye biliyorum

Üye
9 HİZMET YILI
SindyWetterson' Alıntı:
Kekemelik önemli bişe değil  sen pratiklerle bile üstesinden gelirsin, bu iş için kulakla alakalı duymama sorunun varsa o zaman almıyorlar diye biliyorum
Kendimden tecrübeliyim küçükken çok kekelerdim sonra özgüvenle birlikte azalıyor .

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Senin işin o yerin güvenliğini sağlamak.Güçlüysen dile gerek yok.Yumruklarını konuştur. hepsi bu kadar :)

Üye
9 HİZMET YILI
İoz' Alıntı:
Senin işin o yerin güvenliğini sağlamak.Güçlüysen dile gerek yok.Yumruklarını konuştur. hepsi bu kadar :)
Hocam artık güvenlikler alışveriş merkezinde mağaza sorumlusu gibi sen nediyosun :D

Üye
9 HİZMET YILI
Alakası Yok Olursun Dil Konuşmuyo Bilek Konuşuyo O işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...