lütfen yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Eğlenmene bak başkan boş ver veletleri :D çok kaptırmışsın sen kendini oyuna :D

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Artık Dayanamıyorum Kendime Zarar Vermeye Dahi Başladım Hergun Komşum Polis Çağrıyo Ve Bilgisayarımın Parçalarını yen ılemekten param kalmadı lol csgo hepsinde bır kanser hücresi gelip benı delirtiyor kendım zaten genel olarak sınırlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına söz verıyorum
Sende ki bu oyun aşkı araç olmaktan çıkmış ve amaç olmuş. Kendine ve çevrendeki şeylere zarar veriyorsan kesinlikle bir piskoloji uzmanına görünmende fayda vardır. Çünkü gerçeklik eğirini kaybetmişsin. Ve bu ilerde ailene yansıyacak. Aile değerlerine hakaret, tehtit, özgür hüreyetini engellemek alı koymak, dil din ırk ile sana karşı cümleler kullanıyorsa karşında o kullanıcılar, olay gün tarih ve saatini bir kağıda not al, git adliyeye suç duyurusunda bulun. Sende ateşe elini sokmaz oturdugun yerden para kazanırsın. Ve Yol yakınken dön dostum. Bol şans.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aga ben sosyal medyadan ve oyunlardan biraz uzaklaşmanı öneririrm

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
abartma hocam alt tarafı oyun psikopatına denk gelirsin iyi şeyler olmaz gerek yok

Üye
6 HİZMET YILI
Bende Senin Kadar Sinirliydim Sonra 2 Ay Kadar Bi Süre Verdim Oyunlara Flim Dizi Filan İzledim Sakinleştim

Üye
9 HİZMET YILI
ben girdiğim her oyunda sohbeti susturuyorum çünkü her oyunda benim de takımıma öyle insanlar gelip duruyor ve benim de çok sinir problemlerim var, sen de benim gibi bunu deneyebilirsin, oynadığın zaman da kendine herzaman oyunun umurunda olmadığını söyleyip sinirine hakim olmayı deneyebilirsin, dikkat et kendine

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dediğin gibi veletler işte veletle velet olma boşver gitsin hatta ben oyuna girmeden önce susturall çekip öyle başlıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga boşver ya takma kafana sal gitsin kendin den önemli değil zarar filan verme kendine.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanka oyunlarda mute var direkt mutele baktın ki halaa sataşıyorlar aç hileyi bak dalgana

Üye
6 HİZMET YILI
Veledlere çözüm yok maalesef sinirlerine hakim olmayı öğrenmelisin.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bende senin gibi sinirliydim ekran felan kırdım sonra biraz hikayeli oyunlara sardım sonradan tekrar lol cs döndum artık daha sakinim hikayeli oyunlar oynamanı tavsiye ederim

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile aç bu sefer sen keyfine bak. Bırak boşuna sinirlenmeyi normal değil.

Work is lie Money is real
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Her oyunda vardır öyle tipler bunun için hem csgo Seçkin hesap hemde para ile görebildiğin sunucular var genelde oyuna değer veren insanlar buralarda oynuyor

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Reis online oyunlarda tr serveri genelde kanserlerle dolu biraz ara ver offline oyunlar oyna biraz öneri vereyim:
Assassin's Creed serisini deneyebilirsin, Hitman Absolution güzel ve hoşuma gitti, son olarakta Watch Dogs bunları oynamanı öneririm biraz ara ver offline oyun oyna ben de çoğu zaman sinirlendiğimde offline oyunlar oynarım denemelisin

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim takma oyunları bu kadar. Bence bi süre oyunlardan uzaklaş.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Artık Dayanamıyorum Kendime Zarar Vermeye Dahi Başladım Hergun Komşum Polis Çağrıyo Ve Bilgisayarımın Parçalarını yen ılemekten param kalmadı lol csgo hepsinde bır kanser hücresi gelip benı delirtiyor kendım zaten genel olarak sınırlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına söz verıyorum
Bu kadar kasarsan hiçbişe iyi gitmez ki hile geliyosa yapacağın tek şey rapor etmek elinden başka bişe gelmez

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knk bence muhabbete bile girme kapat seslerini aç müziğini oyna gitsin

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kankam sana tavsiyem kapat pcyi bak hayatına boşver haytta daha güzel önemli şeyler var arada oyna oyununu ama bu kaar çok takma kafana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...