Sende ki bu oyun aşkı araç olmaktan çıkmış ve amaç olmuş. Kendine ve çevrendeki şeylere zarar veriyorsan kesinlikle bir piskoloji uzmanına görünmende fayda vardır. Çünkü gerçeklik eğirini kaybetmişsin. Ve bu ilerde ailene yansıyacak. Aile değerlerine hakaret, tehtit, özgür hüreyetini engellemek alı koymak, dil din ırk ile sana karşı cümleler kullanıyorsa karşında o kullanıcılar, olay gün tarih ve saatini bir kağıda not al, git adliyeye suç duyurusunda bulun. Sende ateşe elini sokmaz oturdugun yerden para kazanırsın. Ve Yol yakınken dön dostum. Bol şans.Arkadaşlar Artık Dayanamıyorum Kendime Zarar Vermeye Dahi Başladım Hergun Komşum Polis Çağrıyo Ve Bilgisayarımın Parçalarını yen ılemekten param kalmadı lol csgo hepsinde bır kanser hücresi gelip benı delirtiyor kendım zaten genel olarak sınırlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına söz verıyorum
Bu kadar kasarsan hiçbişe iyi gitmez ki hile geliyosa yapacağın tek şey rapor etmek elinden başka bişe gelmezArkadaşlar Artık Dayanamıyorum Kendime Zarar Vermeye Dahi Başladım Hergun Komşum Polis Çağrıyo Ve Bilgisayarımın Parçalarını yen ılemekten param kalmadı lol csgo hepsinde bır kanser hücresi gelip benı delirtiyor kendım zaten genel olarak sınırlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına söz verıyorum
kankam sana tavsiyem kapat pcyi bak hayatına boşver haytta daha güzel önemli şeyler var arada oyna oyununu ama bu kaar çok takma kafanaArkadaşlar Artık Dayanamıyorum Kendime Zarar Vermeye Dahi Başladım Hergun Komşum Polis Çağrıyo Ve Bilgisayarımın Parçalarını yen ılemekten param kalmadı lol csgo hepsinde bır kanser hücresi gelip benı delirtiyor kendım zaten genel olarak sınırlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına söz verıyorum