- Moderatör
-
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Arkadaşlar Artık Dayanamıyorum Kendime Zarar Vermeye Dahi Başladım Hergun Komşum Polis Çağrıyo Ve Bilgisayarımın Parçalarını yen ılemekten param kalmadı lol csgo hepsinde bır kanser hücresi gelip benı delirtiyor kendım zaten genel olarak sınırlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına söz verıyorum
bence oyunda öyle yapan birisi olursa chatten susturabbilrsin, sinirini yumuşatmak için farklı teknikler uygulayabilirsin yada hile açıp onların canını okuyabilirsin. benim başımada geliyor fakat ben onları susturmakla yetiniyorumArkadaşlar Artık Dayanamıyorum Kendime Zarar Vermeye Dahi Başladım Hergun Komşum Polis Çağrıyo Ve Bilgisayarımın Parçalarını yen ılemekten param kalmadı lol csgo hepsinde bır kanser hücresi gelip benı delirtiyor kendım zaten genel olarak sınırlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına söz verıyorum
kanka adamın durumu öyle birşey değilbence oyunda öyle yapan birisi olursa chatten susturabbilrsin, sinirini yumuşatmak için farklı teknikler uygulayabilirsin yada hile açıp onların canını okuyabilirsin. benim başımada geliyor fakat ben onları susturmakla yetiniyorum
durumu derken? naısl yani tam anlayamadımkanka adamın durumu öyle birşey değil
doktorda dağil bir psikoloğa gitmesi gerekiyor çüğnki hastalığı ruhsal . fiziksel değilknk bence önce doktora git muane ol
knk ruhsalda o kafayı düsünemiyorum kan icinde duvara vura vuradoktorda dağil bir psikoloğa gitmesi gerekiyor çüğnki hastalığı ruhsal . fiziksel değil
önce bir sakin ol kardeşim bu şekilde hiçbir sonuca ulaşamazsın, ayrıca deymez
knk aslında haklı biliyonmu bazı veletlervarkı öldüresin geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?