lütfen yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Dostum gerçek hayatla oyunları birbirine karıştırmayı bırakmalısın. Bu durumu ailene anlat psikolojik destek al yazdıklarını okurken kanım dondu açıkcası.Bu durumun anca doktor yardımıyla çözülebilir. Umarım iyileşirsin

𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hayatın tadını çıkart 2 günlük dünya germe bu kadar

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Boşver böyle insanları sen oyna kendine takma kafana

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Eğlen be kanka eğlenemiyorsan bırak oyunu

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hile ac bro hile her oyuna deva ip adreslerini bulup öldürecekmisin adamları birak

Ac hileyi takıl

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oyun ıcın bu kdr kasmaya gerek yok bende sen gıbı 1 2 parca pc ye zarar verdım olmuyor bu sekılde gerenk yok

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Artık Dayanamıyorum Kendime Zarar Vermeye Dahi Başladım Hergun Komşum Polis Çağrıyo Ve Bilgisayarımın Parçalarını yen ılemekten param kalmadı lol csgo hepsinde bır kanser hücresi gelip benı delirtiyor kendım zaten genel olarak sınırlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına söz verıyorum

BENDE SENİN GİBİYİM KACTANE KLAVYE PARCALADİM HATTİ HESABİ YOK AMA BİRAZ OYUNA ARA VER BASKA SEYLERLE UGRAS SONRA DON Bİ BAK ESKİ HALİNE NR KADAR APTALMİSİM DİCEKSİN

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
:D kanka herkez bi zamanlar öyleydi heleki lolde üst üste 1 hafta boyunca 1v9 yapmaya calısırsın ya :D ben artık öyle sinir olduğum oyunu denetim masasına girip kaldırıyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Artık Dayanamıyorum Kendime Zarar Vermeye Dahi Başladım Hergun Komşum Polis Çağrıyo Ve Bilgisayarımın Parçalarını yen ılemekten param kalmadı lol csgo hepsinde bır kanser hücresi gelip benı delirtiyor kendım zaten genel olarak sınırlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına söz verıyorum
bence oyunda öyle yapan birisi olursa chatten susturabbilrsin, sinirini yumuşatmak için farklı teknikler uygulayabilirsin yada hile açıp onların canını okuyabilirsin. benim başımada geliyor fakat ben onları susturmakla yetiniyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence oyunda öyle yapan birisi olursa chatten susturabbilrsin, sinirini yumuşatmak için farklı teknikler uygulayabilirsin yada hile açıp onların canını okuyabilirsin. benim başımada geliyor fakat ben onları susturmakla yetiniyorum
kanka adamın durumu öyle birşey değil :D

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
önce bir sakin ol kardeşim bu şekilde hiçbir sonuca ulaşamazsın, ayrıca deymez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...