lütfen yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Artık Dayanamıyorum Kendime Zarar Vermeye Dahi Başladım Hergun Komşum Polis Çağrıyo Ve Bilgisayarımın Parçalarını yen ılemekten param kalmadı lol csgo hepsinde bır kanser hücresi gelip benı delirtiyor kendım zaten genel olarak sınırlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına söz verıyorum

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
kanka sen napmışsın ya bu kadar kasma boşver aç hileni global ol takım chatini sustur bişi olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öldürcekmısın adamları _?

The One
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
dostum kafayı sıyırmışsın sen bırak oyunu sosyalleş biraz

Üye
9 HİZMET YILI
hile aç knk dalganm bak kafasından vur ha

saçmalama oyun için degmez

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyun dedigin eglence amaclı canın sıkıldımı bırak başka şeylerle oyalan

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Önce bi sakinler dostum alt tarafı oyun diycem ama baktığında hepimiz onlara sinir oluyoruz takım sohbetini kapat aç müziğini ve hileni takıl kafana göre boşver sallama mileti :kappajail:

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
valla birini dövsem çok rahatlıcam aga ama doğru dıyosunuz yınede adres bulabılecek tanıdıklarınız varsa paera dahıl olmak uzere herseyı verebılırım

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
bende oyleydim annem babam kalkar gelirdi gece noluyo diye sonra baktim herkes ayni bastim hileyi bende artik no sinir no stres kendime kiziyorum artik gordugum adami vramadim diye :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
rlıyım hergun dilekçe doldurmaya başladım duvarlara kafamı vura vura msomor ettım bır allahın kulu lütfen bana şu oyundakı veledlerın veya kımse artık adresını bulmamda yardım etsın olay gelişmelerinde ismi çıkmayacağına s
Dostum oyunlar eğlenmemiz için bu gibi olaylar yüzünden herkes aynı şeyi yapmış olsaydı sonuçlarına katlanılmayacak olaylar olurdu bende buna dahilim oyunuma gelen insanları bir görsen şaşırırsın :D
Neyse Böyle Şeylere Başvurmana Gerek Yok Oyunlara Biraz Ara Vermeni Tavsiye Ederim Ben . Adres Bulsan Bile O Çocuğa Zarar Vermen İçin Evine Girmen Gerek Oda Büyük Bir Suç .

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ohooo hangi oyuna gidersen git en baba oyunuda oynasan bu veletler heryerde ondan dolayı ne yaparsan yap kurtulamazsın bu durumdan görme chatti sustur milleti mutele geç yani o kadar kasmana gerek yok baktın olmuyor trolluyorlar mı al aç hileyi free hesapla gir trolle milleti yani kafanı dagıt takılma öle seylere milleti sinir et kendin rahat ol bak o velet dediklerin böyle yapıyor dene faydasını görürsün hiç bir şey senden daha degerli degil inan bana

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
önecelik olarak oyun oynamak yerine film izlesen veya kitap okusan daha mantıklı o veletlerden bizde çekiyoruz sonuç olarak

Üye
6 HİZMET YILI
Sakin olmaya çalış bende çok karşılaşıyorum sen sinirlendikçe onlar daha hoşuna gidiyor onlarla muhabbete bile girmemeye çalış.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ciddiyim bir psikiyatriye gitmelisin, virüs biter bitmez. İmkanın olsa kendine verdiğin zararı birine verir miydin?

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kesin lol den fln bahsediyorsun adam sadece oyuna küfür için giriyor hayır bide o küfürü yazarken hiç yorulmuyor ölüyor küfür doğuyor ölüyor küfür :D tr de oynamak istemiyordum hayatında agzına almadığı kelimeleri klavyede bir araya getiriyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dostum okurken benim içim bir garip oldu kendi maddiyatına sağlığına zarar vermeye değer mi? Çok sinir bozucu insan olabiliyor evet ama bu kadar ileriye gitmene gerek yok bence bir destek almalısın.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...