- Yasaklandı
-
Banlı Üye
csgoda normalde pingim 40 ms 50 -65 ms civarı alıyodum gta 5 indirdim ve ondan sonra pingim 70-300 civarı fln oldu bu gta 5 indirdiğim için internetim yavaşlamış olabilrimi yani oyun indirdiğim için internetim yavaşlamış olduğu için oyunda fazla ping alıyo olabilrimiyim? boş yorum yapanlar ve bilgisi olmayanlar yazmasın tek tek rapor edilicektir
Birinin wifi kullanıp kullanmadığını ve herhangi bir uygulamayı güncellediğini kontrol edin .. Ya da bilgisayarınız bile bazı arka plan güncellemeleri yapıyor olabilir
hayır hergün bakıyorum bişey fln indirmiyorarkada hala birşeyler indiriyor olabilirsin
neresinde oturuyon ankaranınIm from Angaraaa
Make sure you are not downloading anything.
Torrent or something.
Internet pages open mainly with videos also usually appear in ms.
I have disabled several Windows features that are not used.
I had a reasonable performance at CS.
it depends on the configuration of the friend's computer, because I can play well with youtube open and torrent together.
Mine also increases in Pubge and lol, but it is usually due to the server's location .. Mute, back to normal !!csgoda normalde pingim 40 ms 50 -65 ms civarı alıyodum gta 5 indirdim ve ondan sonra pingim 70-300 civarı fln oldu bu gta 5 indirdiğim için internetim yavaşlamış olabilrimi yani oyun indirdiğim için internetim yavaşlamış olduğu için oyunda fazla ping alıyo olabilrimiyim? boş yorum yapanlar ve bilgisi olmayanlar yazmasın tek tek rapor edilicektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?