- Yasaklandı
-
Çaylak neyi siliyorsun ?Hemen siliyorum nasıl korktum biliyormusun HAPİSE GİRMEK İSTEMİYORUM LYLO LÜTFEN !
Yalan onlar inanma ayrica izleyende degil yayanda sucHemen siliyorum nasıl korktum biliyormusun HAPİSE GİRMEK İSTEMİYORUM LYLO LÜTFEN !
Kardeşim inanmayın valahi gerçek diyilYalan onlar inanma ayrica izleyende degil yayanda suc
Biliyorum ben baskasina dedimKardeşim inanmayın valahi gerçek diyil
yav kolundaki sol kolundaki dövme ve sağ kolundaki çizgilere iyi bak ve sonradan karşılaştır bir tek sen zeki değilsin bu ülkedeKardeşim inanmayın valahi gerçek diyil
Yalan onlar inanma ayrica izleyende degil yayanda suc
Neden beni ciddiye aldınızKardeşim inanmayın valahi gerçek diyil
Adam haklı beylerHiç birşey yapamazlarkendisi suçlu çekip atmasaydı millete
Ben burayi okuyana kadar hic duymamistimSaçma sapan konuşup minik kitleyi korkutmak amacı ile yapılmış bir konuşma. Bu kızı da bir defa izlemedim Lylo denen kızı da bir defa izlemedim. Sadece video sitelerinde editleri denk geliyor oradan görüyorum. Kukuletası dizlerine inmiş esmerimsi hanımefendi de gitmiş arkadaşının bedenini savunuyor. Bunlar ukala, belirli yaş kitlesini onların yetebildiği beyin hücreleri ile kendilerine çekmekten başka bir şey bilmeyen, elin hurdasıyla galeriye giren kişiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?